Kaká BL-t nyerne, Zárate már interes

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 28. 15:22
Manchesterrel szemben Milánó kék-fekete, valamint Madrid hófehér szeglete ünnepelhetett a keddi Bajnokok Ligája-csoportmeccs után. Az Internazionale Moszkvában nyert 3-2-re, a Real pedig odahaza terítette le 3-0-ra a szebb napokat is megélt Ajax Amszterdam együttesét. Mauro Zárate döntő gólt szerzett az orosz fővárosban - és boldog, hogy interes, Kaká nagyot játszott a hollandok ellen, gólt is lőtt - és boldog, hogy már egészséges.


Wagner Love a 78. percben kiegyenlítette a CSZKA Moszkva hátrányát, ám sokáig nem ünnepelhetett csapattársaival, hiszen jött Mauro Zárate és a következő támadásból megnyerte az Internek a meccset. A Laziótól a nyáron kölcsönvett szélső örül, hogy ennek a csapatnak a hasznos tagja lehet.

"Azt tettem, amihez a legjobban értek, mindent beleadtam a pályán - kezdte a találkozó hőse a lefújást követően. - Az edző pontosan tudja, hogy számíthat rám. Mindig bízhat bennem. A játékosok feladata, hogy győzelemhez segítsék az Intert, örülök, hogy ezt én is bebizonyíthattam. Boldoggá tesz, hogy az Inter játékosa lehetek." 

A B-csoport másik összecsapásán a Milánóban győztes Trabzon odahaza 1-1-es döntetlent játszott a Lille-lel, ettől függetlenül két kör után vezeti a négyest.  

Kaká nagyszerűen futballozott az Ajax ellen, gólt is lőtt, sőt, gólpasszával Karim Benzema végképp ledöfte az ellenfelet. A brazil úgy játszott, mint anno a Milanban, hosszú idő után talán kedden este emlékeztetett leginkább régi önmagára. A sérülésekkel tarkított éveket követően újjászületett a középpályás.

"Ismét örömmel tölt el, hogy focizhatok, hogy egyáltalán focizhatok - mosolygott Kaká, aki két szomorú idényen van túl. - Nem fáj semmim, jól érzem magam, lassan visszanyerem a régi formámat. Úgy éreztem, hogy jó meccset játszottam. A legfontosabb azonban az, hogy a csapatnak is jól ment, meccsről meccsre egyre biztatóbb teljesítménnyel rukkolunk elő. Ha a Lyont le tudjuk győzni, tulajdonképpen továbbjutunk a csoportból. Túl tudtuk tenni magunkat a gyengébb időszakon. Nem titok, szeretnénk nagyot alkotni, jó lenne megnyerni például a BL-t."

A D-csoportban a blancók kettőből kettőt nyertek, így ők az elsők, a spanyolokat a Lyon, Ajax, Dinamo hármas követi a sorban.

Reuters
Zárate tudja, jó iuránba halad a csapattal Fotó: Reuters

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Basel csodát tett az Old Traffordon
A Basel 0-2-ről fordított a Manchester United vendégeként, és kis híján nyert a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. Welbeck egy perc alatt duplázott, de Young is kellett a pontmentéshez. Az Ajax helyzetek...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Újra felállt a CSZKA, de az Inter nyert
VIDEÓ! A Lille után az Inter ellen is kétgólos hátrányból állt fel a CSZKA Moszkva a Bajnokok Ligájában, ám ezúttal pont nélkül maradt. A jobbára védekező olaszok hamar a 77. percig vezettek, mikor megérdemelten egyenlítettek az...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu