Újra felállt a CSZKA, de az Inter nyert

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 27. 19:53
VIDEÓ! A Lille után az Inter ellen is kétgólos hátrányból állt fel a CSZKA Moszkva a Bajnokok Ligájában, ám ezúttal pont nélkül maradt. A jobbára védekező olaszok hamar a 77. percig vezettek, mikor megérdemelten egyenlítettek az oroszok, akiknek örülni is alig volt idejük, mivel Mauro Zárate rögtön ezután a jobb alsóba helyezte a kék-feketék győztes találatát. Fontos, értékes győzelmet aratott az eddig szenvedő Inter, amelynek mérlege Claudio Ranierivel kettőből kettő!


BAJNOKOK LIGÁJA, B-CSOPORT, 2. FORDULÓ:
CSZKA MOSZKVA-INTERNAZIONALE 2-3 (0-2)
Moszkva, Luzsnyiki Stadion. Vezette: Craig Thomson (skót)
CSZKA: Gabulov - A. Berezuckij, Ignasevics, V. Berezuckij, Nababkin - Oliseh, Aldonyin, Mamajev (Tosics 68.), Dzagojev - Doumbia, Vágner Love. Vezetőedző: Leonyid Szluckij. Cserepad: Csepcsugov, Semberas, Cauna, Tosics, Rahimic, Popov, Fedotov.
INTER: Júlio César - Zanetti, Lúcio, Samuel, Chivu (Crisetig 92.) - Nagatomo, Álvarez (Jonathan 84.), Cambiasso, Obi - Pazzini (Zárate 49.), Milito. Vezetőedző: Claudio Ranieri. Cserepad: Castellazzi, Caldirola, Jonathan, Coutinho, Crisetig, Romano, Zárate.
Gólszerző: Dzagojev (45+.3.), Vágner Love (77.), ill. Lúcio (6.), Pazzini (23.), Zárate (79.)
Sárga lap: Obi (69.), Cambiasso (90.)
ÖSSZEFOGLALÓ:
Nagyszerű mérkőzésen szerzett értékes három pontot az Inter, amely a frissen érkezett Claudio Ranieri vezetőedző irányítása alatt második mérkőzésén második győzelmét aratta az új szezonban. Moszkvában nyerni soha sem egyszerű, és ez most is bizonyosodott, hiába vezettek az olaszok 23 perc után kettővel.
Két védelmi hibát büntettek a kék-feketék, akik innentől feladták a támadást, egyre inkább behúzódtak térfelükre és kontrákra rendezkeztek be. A CSZKA sokáig nem tudott mit kezdeni a jól záró védelemmel, de a lehető legjobb pillanatban szépített, az első félidő utolsó pillanataiban.
A fordulás után egyre csak nyomott a fővárosi együttes, az Inter szórványos kontrákkal operált, ám a 77. percben kapitulált, a CSZKA-nak a Lille után az Inter ellen is sikerült talpra állni 0-2-ről. Örömük viszont egy percig tartott, ugyanis rögtön utána jött Zárate, aki kegyetlenül kilőtte a jobb alsót, és eldöntötte a három pont sorsát.
Rendkívül nehéz mérkőzésen és környezetben győzött a 2010-es bajnok, amely ezzel javította a Trabzonspor elleni kisiklást. Az új vezetőedzővel egységesebb képet mutat, és annak ellenére, hogy rendkívül tartalékos volt (kilencen hiányoztak), tudta tartani a lépést a kitűnően támadó hazaiakkal.
Feltámadt az Inter, és kezdi rendbetenni idényét. Még nem késő.
A B-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Trabzonspor 1 1 0 0 1 0 +1 3
2. Internazionale 2 1 0 1 3 3 0 3
3. Lille 1 0 1 0 2 2 0 1
4. CSZKA Moszkva 2 0 1 1 4 5 -1 1
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:
93.: Vége a mérkőzésnek.
92.: Crisetig állt be Chivu helyére.
91.: Még három perc.
90.: Cambiasso sárgult be.
87.: Nyom a Moszkva, három perce maradt.
86.: Videó, nézd meg Vágner Love és Zárate gólját lejjebb!
84.: Álvarezt váltotta Jonathan.
83.: Jobbról becsavart szöglet után a labda mindenki előtt elsuhant, pedig veszélyesen szállt középre.
79.: GÓÓÓLLL!!! Cambiasso passzát mellel tette maga elé Zárate, majd ballal középről elemi erővel helyezett a jobb alsóba. 2-3.

77.: GÓÓÓLLL!!! Vágner Love balról húzott befelé, két embert faképnél hagyott, majd 16-ról kilőtte a jobb alsót, César későn ért le. 2-2.

76.: Milito két ember között megtartotta a labdát elöl, de passza kicsit rövid volt Záraténak.
71.: Dzagojev adott be laposan erőből jobbról, a labda mindenki előtt elgurult, Vágner Love maradt róla le éppen.
70.: Tosics pattogós szabadrúgását könnyedén fogta César.
69.: Obi lépett oda késve a meglóduló Doumbiának, övé az első sárga.
68.: Malajev helyén Tosics, azaz középpályás helyén csatár.
67.: Samuel emelt vissza egy szöglet után, jobbról Álvarez lőtt, amelyet Gabulov tolt ki, érkezett Lúcio, de előle pedig tisztáztak.
62.: A másik oldalon Pazzini léphetett ki, balról átcselezte magát a jobb lábára, lövése elakadt Gabulovban.
61.: Dzagojev vette át a labdát a bal oldalon, majd 17-ről César kezébe lőtt, azért szép próbálkozás volt.
58.: Bizonytalankodott az Inter védelme, a CSZKA Moszkva kontrája pedig kis híján célt ért, Nagatomo lőtte rá rosszul Dzagojevre a labdát, amelyet Doumbia elől César szedett össze.
57.: Zárate harcolta ki a lövőhelyzetet balról, estében a rövidet célozta meg, Gabulov tolt szögletre.
53.: Chivu lépett be balról, kapta is a labdát teljes ziccerben, ám les miatt visszafújták az akciót, a visszajátszás alapján kérdőjeles döntés volt.
49.: Pályán Zárate, Pazzini jött le.
49.: Húú! Egy bepasszolt labdában botladozott Vagner Love és Mamajev, végül utóbbi fordulásból kevéssel lőtt a bal kapufa mellé.
47.: Két César-boksszal indult a játékrész, a CSZKA igyekszik gyorsan becserkészni az Intert.
46.: Folytatáás!!!
45+3.: Ezzel vége a félidőnek, jót tett a mérkőzésnek ez a kései gól, izgalmas második 45 perc elé nézünk.
45+3.: GÓÓÓLLL!!! A félidő utolsó pillanataiban szépített a CSZKA! Dzagojev 21 méteres szabadrúgása a léc alatt landolt, szétnyílt a sorfal, César talán ezt védhette volna. 1-2.

45+2.: Próbálkozik a Moszkva, de az Inter védelme egyelőre áthatolhatatlan fal.
45.: Most Lúcio a földön, közben két perc a ráadás.
44.: A mezőny legjobbja, Lúcio csente el a labdát Mamajevtől, de az ellentámadásban nem volt elég iram.
43.: Mindketten talpon - folytatták.
43.: Pazzini visszatért, közben Nagatomo fejelt össze Mamajevvel.
41.: Milito találta meg Lúcio fejét jobb oldali beadásával, a fejes Gabulov kezében halt el.
40.: Vagner Love lőtt a másik oldalon, jó másfél méterrel tévesztette el a jobb kapufát.
39.: Pazzini terült el a földön lövése után, lekísérték az oldalvonal mellé.
38.: Dzagojev éles bal oldali beadását Lúcio tisztázta.
37.: Oliseh tekert be jobbról, César kimozdulva kapujából gyűjtötte be a játékszert.
36.: Az oroszok kétszer annyi passzt hajtottak végre eddig riválisuknál (143-71).
35.: Zanetti lopta a távolságot, majd jobbról úgy 20-ról nem sokkal a rövid felső fölé bombázott.
32.: Kapufaaa! Doumbia érkezett a rövidre a szögletnél, és a kapufa külső oldaláról pattant le a labda fejesét követően.
31.: César-bravúr!!! Dzagojev fordult be a 16-os vonalánál, majd jobbal a jobb felsőt célozta meg, a kapus valahogy szögletre tolt.
28.: Videó, máris megnézheted az Inter második gólját lejjebb!
26.: A CSZKA járatja körbe a labdát, 59 százalékban birtokolja azt, de egyelőre nem sokra megy vele.
23.: GÓÓÓLLL!!! Nagatomo indult jobbról befelé, kiosztott egy kötényt Alekszej Berezuckijnak, erőből lőtte középre a labdát, amelyet az üresen álló Pazzini helyezett a hálóba. 0-2.

20.: Videó, nézd meg Lúcio találatát lejjebb!
18.: Doumbia kevergetett a bal oldalon, befelé húzott, majd Lúcio lábában elesett, a skót bíró továbbot intett, nincs büntető.
17.: Álvarez jobb oldali, talán lecsúszott beadása épp a kapu előtt repült el, a hosszún Obi nem tudta visszahúzni a labdát.
16.: Apropó Doumbia, ha valaki nem hallott volna róla, ízlelgesse a nevet, mert az orosz bajnokság góllövőlistájának éllovasáról van szó, 15 találatnál jár 25 forduló után.
14.: Vaszilij Berezuckij emelte oda Militónak a labdát, az argentin kapásból lőtt, Gabulov ismét hárított.
13.: Vagner Love ért be kicsit gyatrán egy jobb oldali beadásba, amely így nem lett jó Doumbiának.
11.: Húú! Majdnem kettő! Pazzini lódult meg a jobb oldalon üresen, az alapvonalról visszafelé csinálta meg a cselt, bal lábas beadását a hosszún Obi fejelte kapura, és Gabulov szedte ki a jobb alsóból.
7.: Ez gyorsan ment az Internek, a CSZKA védelme Gabulovval az élen viszont nagyot hibázott.
6.: GÓÓÓLLL!!! Jobbról ívelték be a szögletet, amelyet a kimozdult Gabulov nem ért el, egy hazai fejről a hosszúra pattant a labda, onnan pedig Lúcio egy védő testét érintve a kapuba vágta azt. 0-1.

5.: Most ügyesen adogatta körbe a labdát, a végén Pazzini messziről próbálkozott, egy oroszról szögletre vágódott a játékszer.
3.: Az első három percben a CSZKA-nál volt a labda, Aldonyin kapásból majd kirúgta az imént a labdát a stadionból, pedig az finoman szólva sem kicsi.
1.: Az Inter kezdte a mérkőzést.
17:58: A 80 ezres Luzsnyikiban természetesen bőven van üres szék.
17:56: A CSZKA piros-kék, az Inter fehér szerelésben lép majd pályára.
17:45: Az oroszok Lille-ben 2-2-t játszott kezdőjéhez képest két változás történt, Pavel Mamajev és Sekou Oliseh került be, Alekszandrsz Cauņa és Zoran Tosics pedig ki.
17:40: A bukik a körülmények láttán a CSZKA Moszkvát látják esélyesebbnek (2.4), a döntetlenre adnak a legjobb pénzt (3.4), az Interé is jól fizet (2.8.).
17:37: A számok nem sok jóval kecsegtetnek az oroszoknak, akik eddigi mind a négy meccsüket elbukták a kék-feketék ellen, a 2007/2008-as sorozatban a csoportkörben, a 2009/2010-es idényben pedig a negyeddöntőben kaptak ki.
17:30: Moszkvában jelenleg felhős az ég, 10 fok és 53 százalékos páratartalom van, a korábbi eső nyomán a gyep, pontosabban a műfű vizes.
17:25: Köszöntjük Olvasóinkat a Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában, a nyitányon Moszkvába látogat az Inter.
KEDVCSINÁLÓ:
Claudio Ranieri a Bologna elleni meggyőző sikerrel debütált az Inter kispadján szombaton, most a remek nyitány hullámait meglovagolva a BL-ben is sínre tenné csapatát. Ennek érdekében ismé kezdhet Pazzini, ezúttal Militóval az oldalán, a csatárkettőst a nyári igazolás Álvarez támogathatja meg a bal szélről indulva, hiszen Sneijder továbbra sincs, Coutinho pedig a cserepadra szorulhat.
A sérülthelyzet remek indikátora az Inter padja, Caldirola, Crisetig és Faraoni is felférhet rá, Sztankovics, Maicon, Ranocchia, Thiago Motta (továbbá Córdoba, Castaignos és Poli), illetve az eltiltott Forlán nem segíthet.
Ranieri egyelőre csak stabilizálta a helyzetet (a korábban megszokott formációban), de sajtótájékoztatóján elmondta, akár BL-győztes is lehet a csapat, ha belelendül, hiszen a "játékosanyag" adott ehhez.
Messze nem a legjobb felállásban futballozhatnak az oroszok sem, Akinfejev, Sennyikov, González, Honda és Necid sem jelentkezett játékra. A Doumbia, Vágner Love kettőssel így is meggyűlhet Lúcióék baja, de az oroszoknál is tartalékjátékosok egészíthetik ki a padot: Szerderov és Fedotov.
Az Inter már kétszer is győzni tudott a Luzsnyikij műfüves talaján, a 2007-2008-as kiírásban 2-1-re, a 2009-2010-es menetelés során Sneijder góljával 1-0-ra. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu