Kaká bemutatását várja a sportvilág

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 28. 16:36
Minden készen áll Madridban az új galaktikus éra első igazolásának, a brazil aranylabdás Kakának keddi bemutatására. A Real Madrid labdarúgóklub várhatóan szemkápráztató show-t szervez a sztárnak, amolyan hollywoodi mintára. Ötszáz újságírót, ötven televízíós stábot, ötvenezer szurkolót várnak a Bernabéuba.


Június 30-án 21 órakor az egész világ a Santiago Bernabéu Stadionra figyel majd. Florentino Pérez elnök úgy hírlik, nem csak az átigazolási piacnak, hanem a sportmarketingnek is nagymestere, garantált a lehető legnagyobb felhajtás.

A prezidente azért választotta az esti kilenc órás időpontot, hogy az összes spanyol tévéhíradó élőben kapcsolhassa a helyszínt, ráadásul így kora reggel Japánban, és kora este Brazíliában is megcsodálhatják a brazil extraklasszist Real Madrid-mezben.

Az AS madridi lap szerint ötszáz újságíró és ötven tévéstáb kapott akkreditációt a ceremóniára, ötvenezer szurkolót várnak a madridi szentélybe.

Aki él és mozog, tudni fog a két zseni bemutatásáról. Cristiano Ronaldo, a világ legdrágább játékosa szerdától a Realé hivatalosan, az ő nagy napja július hatodika lesz. A portugál szélső Kakához hasonlóan este kilenc órakor fut majd ki először blancóként a Bernabéu gyepére.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu