Kabátnak a szája íze is jobb lett

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 17. 12:14
VIDEÓ! Nevekkel nem illik viccelődni, de az azért mégiscsak kihagyhatatlan és valahol sorsszerű, hogy mínusz 10 Celsius-fokban Kabát Péter két góljával írt történelmet a magyar bajnok az Európa-ligában. A hajdúságiak csatára vetett ugyanis véget a Loki tizenegy meccses pontatlanságának a nemzetközi kupaporondon (tavaly ugye a Bajnokok Ligáját zárta hat vereséggel a csapat, idén az El-ben ötnél járt). A játékos boldog és természetesen a csapattársak is felhőtlenül vidámak. Őket kérdeztük a lefújást követően.


 

KABÁT PÉTER (a Debrecen csatára): Örülök, hogy sikerült győzelemmel zárnunk az esztendőt, annak meg főleg, hogy az én góljaimmal értük el ezt a szép eredményt. Jobb szájízzel zárhattuk ezt a feszített tempójú félévet is, ami egyébként elég zaklatottra sikeredett a számomra. Nagyon üdvözítő, hogy már nem vagyunk nulla pontosak, azt hiszem, ez a győzelem mindenkinek jót tesz. Minden bajra a három pontok a legjobbak. Nem akarok telhetetlen lenni, de ha kis szerencsénk van, akár több góllal is nyerhettünk volna, és most mindegy, hogy hányadik csapatával jött el a Sampdoria. Egy olasz csapatot vertünk meg egy nemzetközi kupában. Koman Vladimir nagyszerű futballista, jól passzol és remekül irányít. Emellett pedig rendkívül normális, a meccs végén bejött az öltözőnkbe, hogy gratuláljon nekünk. Most jön a jól megérdemelt szünet, majd egy jó alapozás után reméljük, hogy befogjuk a Videotont a magyar bajnokságban. 

BERNÁTH CSABA (a Debrecen védője, csapatkapitánya): Nagyon akartuk ezt a sikert, azt hiszem, így utólag, jól jött az a harkovi meccs, mert gyakorolhattuk, milyen is hidegben játszani. Sajnos nagyon kemény volt a pálya talaja, ez látszott akkor is, amikor Mirszad (Mijadinoszki - a szerk.) elesett és nagyon megütötte magát. Hogy miért nyertünk? Mert mi jobban alkalmazkodtunk a körülményekhez, játékban és akaratban is felül tudtuk múlni az ellenfelet. Bár a bajnoki szereplésünk megsínylette a nemzetközi kupaszereplést, semmiért sem cserélném el azt az élményt, amit kaptunk. Végre pihenhetünk egy kicsit.

VERPECZ ISTVÁN (a Debrecen kapusa): Irreális pályán, irreális körülmények közepette futballoztunk, amelyen a második gól végképp megpecsételte a Sampdoria sorsát. Nem tagadhatom le, a győzelem után remek hangulatban ünnepeltünk az öltözőben. Már nagyon vártuk ezt a pillanatot. 

Le akarták őket fizetni, de inkább emberek maradtak
Döbbenetes hírek érkeztek a Sampdoria elleni labdarúgó Európa-liga-csoportmeccsre készülő Debrecen háza tájáról, közvetlenül az összecsapást megelőzően: eszerint két hajdúsági focistát, a két belső védőt megpróbáltak rávenni a zárótalálkozó eredményének befolyásolására. Mirszad Mijadinoszki udvariasan visszautasította a SportHirado.hu közeledését, Dajan Simac azonban mondott néhány szót az ügyben.
"Igen, sajnos igaz a hír, megkerestek bennünket - kezdte Simac. - Őszintén szólva nem szeretnék erről hosszabban beszélni. Fontos meccset játszottunk és nyertünk. El sem hiszem, hogy ilyen történt velem, velünk, egyszerűen nem tudtam sem magamnak, sem a csapattársaimnak hazudni, így azonnal jelentettem az esetet. Egyesek megpróbálják tönkretenni a játékot, nincs tisztelet, nincs semmi."  
Az I-csoport végeredménye:
1. PSV Eindhoven 6 4 2 0 10-3 7 14
2. Metaliszt Harkiv 6 3 2 1 9-4 5 11
3. Sampdoria 6 1 2 3 4-7 -3 5
4. DEBRECEN 6 1 0 5 4-13 -9 3

A GÓLÖSSZEFOGLALÓ:

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Két Loki-játékost le akartak fizetni!
Döbbenetes hírrel szolgált a Sampdoria elleni labdarúgó Európa-liga-csoportmeccsre készülő Debrecen hivatalos honlapja. A dvsc.hu szerint ugyanis két hajdúsági focistát megpróbáltak rávenni a zárótalálkozó eredményének...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Koman: Gratula a Lokinak, de jön a Genoa
Kissé fáradtan, de örömmel állt a magyar újságírók rendelkezésére Koman Vladimir, a Sampdoria csapatkapitánya. Igen, csapatkapitánya, ugyanis a magyar válogatott középpályása vezethette csatába a megfiatalított olasz együttest a...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kabát-duplával írt történelmet a Loki!
VIDEÓ! Nehéz körülmények között, a tartalékosan felálló Sampdoria ellen szerezte meg első pontjait az Európa-ligában a Debrecen, amely mínusz tíz fokban a Puskás Ferenc Stadionban lépett pályára a hatodik fordulóban. Az...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu