KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BERNÁTH CSABA"
Bernáth visszavonul, Varga visszatér 2014. június 17. 15:11 Bernáth Csaba úgy döntött, hogy felhagy az aktív futballal, míg a DVSC másik kiválósága, Dombi Tibor pályaedző lesz a második csapatnál, de emellett játszik az NB III-ban, és az első keretnél is számításba veszik. Varga József másfél év után visszatér a hajdúsági együtteshez és a Ferencvárostól átigazolt Aleksandar Jovanovic is Debrecenben folytatja labdarúgó pályafutását - jelentette be Szima Gábor, a klub elnöke.
 
Kabátnak a szája íze is jobb lett 2010. december 17. 12:14 VIDEÓ! Nevekkel nem illik viccelődni, de az azért mégiscsak kihagyhatatlan és valahol sorsszerű, hogy mínusz 10 Celsius-fokban Kabát Péter két góljával írt történelmet a magyar bajnok az Európa-ligában. A hajdúságiak csatára vetett ugyanis véget a Loki tizenegy meccses pontatlanságának a nemzetközi kupaporondon (tavaly ugye a Bajnokok Ligáját zárta hat vereséggel a csapat, idén az El-ben ötnél járt). A játékos boldog és természetesen a csapattársak is felhőtlenül vidámak. Őket kérdeztük a lefújást követően.
 
Leváltották a Loki csapatkapitányát! 2010. február 11. 12:40 A jövőben ismét Bernáth Csaba lesz a Debrecen csapatkapitánya, miután a beleki edzőtáborban titkos szavazást tartottak a játékosok. Kisebb meglepetés, hogy a karszalagot korábban viselő Kiss Zoltán nem került az első háromba.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu