KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MIRSAD_MIJADINOSKI"
Kabátnak a szája íze is jobb lett 2010. december 17. 12:14 VIDEÓ! Nevekkel nem illik viccelődni, de az azért mégiscsak kihagyhatatlan és valahol sorsszerű, hogy mínusz 10 Celsius-fokban Kabát Péter két góljával írt történelmet a magyar bajnok az Európa-ligában. A hajdúságiak csatára vetett ugyanis véget a Loki tizenegy meccses pontatlanságának a nemzetközi kupaporondon (tavaly ugye a Bajnokok Ligáját zárta hat vereséggel a csapat, idén az El-ben ötnél járt). A játékos boldog és természetesen a csapattársak is felhőtlenül vidámak. Őket kérdeztük a lefújást követően.
 
Nem lesz Jancker az Újpest focistája! 2009. augusztus 29. 23:28 Az újpesti futballcsapat hivatalos honlapja szerint több, az elmúlt időszakban próbajátékon szereplő játékosnak kötöttek útilaput a talpára. A lila-fehérek vezetősége sem a Bajnokok Ligája-győztes Carsten Janckernek, sem a tavalyi szezonban éppen Megyeren focizó Mirsad Mijadinoskinak nem adott szerződést.
 
Újpest: a lila-fehérek leigazolták Mirsad Mijadinoskit 2008. július 23. 21:43 A következő egy évben Újpesten futballozik kölcsönben a macedón-svájci Mirsad Mijadinoski - adta hírül a lila-fehér klub hivatalos honlapja.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu