„Ismét csapat volt a Debrecen”

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 4. 17:27
Herczeg András, a DVSC klubmenedzsere többé-kevésbé elégedetten értékelt a Vasas elleni bajnoki győzelem után, csupán amiatt van hiányérzete, hogy a második félidőben kiengedett csapata. Az angyalföldiek mestere kritizálta a játékvezetést.



„Jól kezdtük a mérkőzést, hamar kétgólos vezetést szereztünk” – értékelt a meccs után Herczeg András, a DVSC-TEVA klubmenedzsere. - Ezután is jól járattuk a labdát, és gyorsan próbáltunk játszani. A második félidőben volt olyan érzésem, hogy talán túlságosan megnyugodtunk a kétgólos előny tudatában, többet próbáltuk színezni a játékot.”

„Szükség van az egészséges önbizalomra és a magabiztosságra, de azért kell a racionalitás is. Azt mindenképpen kiemelném, hogy ismét csapatként küzdöttünk, nagyon egységesek és szerevezettek voltunk, és megérdemelten nyertük meg ezt a mérkőzést.”

Gianni Dellacasa szerint a DVSC góljait egyéni hibák előzték meg: „Két ilyen egyéni hiba miatt kapott gólt követően nehéz szaladni az eredmény után, különösen, ha az egyik legjobb magyar csapat az ellenfél, amely nem véletlenül szerepel az Európa-ligában – mondta az olasz tréner a meccs után. - Azt azért meg kell jegyeznem, hogy a mérkőzésen hat gól született, de ezekből sajnos csak négyet adtak meg...”

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hármat szórt a Loki a csúcstartó Véghnek
Megtörte rossz sorozatát, három mérkőzés után ismét győzött a labdarúgó NB I-ben a Debrecen, amely teljesen simán, 3-1-re verte a gyengélkedő Vasast a 9. fordulóban. A két góltól kétes körülmények között megfosztott vendégeknél...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu