Ismét bizalmat kapott a Juve edzője

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 18. 19:57
Megerősítették székében a vezetőedző Ciro Ferrarát a Juventus elöljárói, akik hétfő este Roberto Bettega igazgató-helyettes irodájába hívták raportra a fiatal trénert. A konklúzió: nem Ferrarával van a baj, és nincs szükség komoly erősítésekre.


A mintegy háromórás találkozóról először Alessio Secco sportigazgató távozott, aztán Ferrara Maseratijával. A tréner nem mondott semmit, csak mosolygott és bicentett egyet az újságírók felé, nem sokkal később Roberto Bettega állt a zsurnaliszták rendelkezésére:

"Ferrara mosolygott? Hát persze, nem kínjában tette, ő marad a kispadon. A vezetőség úgy gondolja, hogy nem vele van a probléma. Átigazolási piac? Az első szerzeményünk már meg is van: Sissoko."

Az olasz sajtó úgy értesült, egyik oldalról sem merült fel a szerződés felbontása, annak ellenére, hogy a klubvezetők a közelmúltban többször is sejtették nyilatkozataikban, nem elégedettek Ferrara munkájával. A La Gazzetta dello Sport szerint kényszerű döntés született, egyelőre nem volt más választás.

Így hát Ferrara készíti fel a Roma elleni szombat esti ütközetre a torinóiakat, akikhez valóban csatlakozik Mohamed Sissoko, Mali ugyanis nem jutott tovább csoportjából az Afrikai Nemzetek Kupáján. Éppen Ferrara - nem túl békés körülmények között távozott - elődje, Claudio Ranieri feni majd a fogát a Zebrákra, s csapatába visszatér a bordósárgák ikonja, Francesco Totti.

Utolsó tíz meccséből hármat nyert a Juve: az Inter és a Parma ellen, illetve a Napolival szemben a kupában. A tabellán az ötödik helyre csúszott vissza a rekordbajnok.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu