KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CIRO_FERRARA"
Ferrara helyett egy botrányhős a Sampnál 2012. december 17. 16:40 A kilencedik vereség már sok volt, Ciro Ferrarát menesztették a Sampdoria vezetőedzői posztjáról. A klub már meg is erősítette, hogy Delio Rossi váltja a korábbi U21-es kapitányt.
 
Hivatalos: Ferrara a Samp edzője 2012. július 2. 20:25 Hivatalos: Ciro Ferrarának hívják a Sampdoria új vezetőedzőjét. Kettő plusz egy éves szerződést írt alá a Juve egykori legendás középhátvédje, későbbi edzője, aki az elmúlt két évben az olasz U21-es válogatottat irányította. A 45 éves szakember segítője egykori csapattársa, Angelo Peruzzi lesz.
 
Munkát kapott a volt Juve-edző 2010. október 22. 17:28 Ciro Ferrarát nevezték ki az olasz U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzőjének.
 
Ferrara edzheti Rudolf Gergelyt 2010. május 26. 16:29 Ciro Ferrara rövidesen tárgyalásokat kezd a Genoával, amelynek vezetőedzői posztját jó eséllyel ő veszi át a nyáron.
 
Négy között az Inter: újabb Juve-fiaskó 2010. január 28. 19:35 VIDEÓ: nézd meg az összefoglalót! December elején a listavezető és címvédő Internazionale 2-1-es vereséget szenvedett Torinóban, csütörtökön azonban már a kupában és Milánóban találkozott egymással a két gigász. A hazaiak aztán a negyeddöntőben hátrányból fordítva visszavágtak, a mindent eldöntő gólt Mario Balotelli a 89. percben szerezte. Továbbra sincs szerencséje mostanság a Juvénak, amely ezúttal jól játszott, mégis kiesett a kupából. A négy közé az Inter jutott, amely a Fiorentinával küzdhet oda-visszavágós alapon a döntőért.
 
Újabb esélyes a Juve kispadjára! 2010. január 27. 13:10 Újabb név, újabb esélyes Ciro Ferrara helyére. A Juventus kardélen táncoló vezetőedzője helyett eddig elsősorban Guus Hiddink és Rafa Benítez neve vetődött fel, ám az ANSA hírügynökség szerint Alberto Zaccheroni lehet a befutó. Pikáns lenne egy korábbi Internazionale- és Milan-tréner a torinóiak kispadján...
 
Juve-Hiddink, második menet! 2010. január 25. 18:31 Hivatalosan még mindig Ciro Ferrara a Juventus vezetőedzője, de a hírek szerint a csütörtöki, Inter elleni kuparangadón már nem láthatjuk a kispadon a 42 éves trénert. A torinóiak ismét tárgyalásban vannak Guus Hiddinkkel, az orosz válogatott holland szövetségi kapitányával.
 
Edzőváltás lesz a Juventusnál 2010. január 24. 15:28 Olasz sajtóértesülések szerint meg vannak számlálva az órái Ciro Ferrarának, a Juventus fiatal vezetőedzőjének. A klub vezérkara már a vinovói főhadiszálláson tartózkodik, John Elkann tulajdonos is érkezőben. Laudrup, Rijkaard, Zoff, Gentile, és Zaccheroni közül kerülhet ki az utód.
 
Ismét bizalmat kapott a Juve edzője 2010. január 18. 19:57 Megerősítették székében a vezetőedző Ciro Ferrarát a Juventus elöljárói, akik hétfő este Roberto Bettega igazgató-helyettes irodájába hívták raportra a fiatal trénert. A konklúzió: nem Ferrarával van a baj, és nincs szükség komoly erősítésekre.
 
„Soha nem kételkedtünk Ferrarában” 2010. január 14. 11:22 A Juventus játékosai vélhetően a kirúgástól mentették meg a csapat vezetőedzőjét, Ciro Ferrarát a Napoli elleni 3-0-s szerda esti diadallal, aki így viszont a jelek szerint minden további nélkül maradhat a székében. Roberto Bettega sportigazgató a Rainak adott interjújában elmondta, szerinte komolyan fel sem merült Ferrara menesztése...
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu