Edzőváltás lesz a Juventusnál

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 24. 15:28
Olasz sajtóértesülések szerint meg vannak számlálva az órái Ciro Ferrarának, a Juventus fiatal vezetőedzőjének. A klub vezérkara már a vinovói főhadiszálláson tartózkodik, John Elkann tulajdonos is érkezőben. Laudrup, Rijkaard, Zoff, Gentile, és Zaccheroni közül kerülhet ki az utód.


Torinóból érkező hírek szerint vasárnap porba hullhat Ciro Ferrara feje, általános vélemény, hogy az edző nem ura a helyzetnek, nem tud lelket önteni tanítványaiba. A Juve vezérkara ismét ülésezik, Jean-Claud Blanc elnök, Roberto Bettega igazgató-helyettes és Alessio Secco sportigazgató meg is érkezett Vinovóba, ahol Ferrara vezényelte le az edzést, talán utoljára.

A helyzet komolyságát jelzi, hogy a tulaj John Elkann is a bázisra látogat, akárcsak tavaly májusban, amikor két fordulóval a bajnokság vége előtt menesztették Claudio Ranierit.

A vezetők már pálcát törtek Ferrara fölött, most lázas munka folyik azért, hogy minél hamarabb megtalálják az utdódját. Guus Hiddink és Giovanni Trapattoni elutasító válasza után a Michael Laudrup, Frank Rijkaard, Dino Zoff, Claudio Gentile, Alberto Zaccheroni ötösből kerülhet ki a Zebrák új mestere.

Ferrara Juventusa utolsó 11 meccséből nyolcat elvesztett, szombaton az AS Roma rabolta el a három pontot a Stadio Olimpico di Torinóból.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu