Inter: Arnautovic az új Ibrahimovic?

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 21. 14:10
Az Internazionale nyerheti a versenyt a holland bajnoki idény egyik legnagyobb felfedezettjéért, a Twentében játszó Marko Arnautovicért. A fekete-kékek előrehaladott tárgyalásokat folytattak az osztrák válogatott ifjú titánjáért, aki a jelek szerint öt évre igazol Milánóba, évi kétmillió euróés fizetésért. Egyesek szerint akár Ibrahimovicot is pótolhatja, a svéd csillag fölött a napokban már megkongatták a vészharangot a szakírók.


Az olasz sportújság Corriere dello Sport szerdán arról írt, a játékos menedzsere szóban megegyezett az Inter illetékeseivel. Az már hetek óta tudott, hogy a BL-selejtezőjében induló enschedeiek meggyőzhetőek, persze jó pénzért, mintegy 15 millió euróért. Valószínűleg 10 millió euró körüli összegben egyezhetnek meg a felek, ezt látszik megerősíteni az újabb Arnautovichoz közeli forrásból napvilágot látott legfrissebb nyilatkozat is.

Az fcinternews.it oldal Peter Baarsot szólaltatta meg, aki Robert Groenerrel, Marko Arnautovic képviselőjével együtt az osztrák sztár ügyeit intézi:

"Az elmúlt egy hétben többször is tárgyaltunk Marco Brancával és Rinaldo Ghelfivel, és közel jutottunk a megállapodáshoz. Ha minden jól megy, ötéves szerződést ír alá, és nyolc-kilenc millió eurót kaphat érte a Twente."

Baars azt is elmondta, Arnautovic alig várja, hogy Olaszországban csillogtadhassa meg tudását.

Az is elképzelhető, a futballista körüli perpatvar egy ideig nem ér véget, egy másik olasz rádió úgy tudja, nem az Inter, hanem egy Olaszországon kívüli sztárklub a befutó.

Érdekesség, hogy a bosnyák felmenőkkel rendelkező, 19 éves hórihorgas futballistát lépten-nyomon Zlatan Ibrahimoviccsal hasonlítják össze. Nem csak származása, hanem kísértetiesen hasonló alkata és akrobatikus mozdulatai, váratlan megoldásai, ördöngős cselei miatt.

Arnautovic a szezonban 12 gólt szerzett, az Aranycipőre hajtó Marc Janko mellett az osztrák futball legnagyobb reménységeként tartják számon.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu