KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARKO_ARNAUTOVIC"
Három meccs a Werder fenegyerekének 2011. október 5. 15:43 Pórul járt Marko Arnautovic vasárnapi kiállításával, a Werder Bremen problémás csatárát ugyanis három mérkőzésre tiltotta el a Német Labdarúgó-szövetség (DFB).
 
Elbukott a Bayernre vadászó Werder 2011. október 2. 17:30 Öt meccs után ismét kikapott a Werder Bremen, így nem tudta kihasználni a Bayern München botlását és három pontra távolodott az éllovas rekordbajnoktól a Bundesliga nyolcadik fordulójában. A hazaiak összes gólját a norvég csatár Mohammed Abdellaoue szerezte, a vendégeknél Arnautovic szépíteni tudott, s még kiállítása után is eljutott a hálóig a Werder Pizarro révén, de ez sem volt elég a vereség elkerüléséhez.
 
Arnautovic és a tökéletes szabadrúgásgól 2010. március 13. 13:45 Videó! Ha létezik védhetetlen szabadrúgásgól, akkor ez az. A jelenleg az Interben kölcsönben futballozó Marko Arnautovic a napokban a osztrákok Dánia ellen vívott U21-es Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésén eresztett meg olyan lövést, amelyet mintha zsinóron húztak volna úgy tartott a bal felső sarok felé és pattant a kapufáról a hálóba. A 20 éves tehetség csak reménykedhet, hogy José Mourinho látta bombáját és legközelebb eszébe jut a neve a keret kihirdetésekor, hiszen eddig az idei szezonban vészesen kevés lehetőséghez jutott a kék-feketéknél.
 
Inter: 10 milliót fizetnek az új Ibráért 2009. június 29. 18:45 Megegyezett a Twente és az Internazionale, így Marko Arnautovic 10 millió euróért lesz a milánóiak labdarúgója. Erről az osztrák csatár képviselői számoltak be a Sportweeknek.
 
Sérülten is kell az új Ibra! 2009. június 22. 17:08 A holland Twente játékosa, Marko Arnautovic ötéves szerződést írt alá az olasz bajnoki címvédő Internazionale együttesével - jelentette be hétfőn a csatár ügynöke az APA osztrák hírügynökségnek.
 
Inter: Már a spájzban az új Ibra 2009. június 20. 21:36 Marko Arnautovic, a holland ezüstérmes Twente óriási felfedezettje ötéves megállapodást kötött az Interrel - értesült elsőként az fcinternews.it.
 
Inter: Arnautovic az új Ibrahimovic? 2009. május 21. 14:10 Az Internazionale nyerheti a versenyt a holland bajnoki idény egyik legnagyobb felfedezettjéért, a Twentében játszó Marko Arnautovicért. A fekete-kékek előrehaladott tárgyalásokat folytattak az osztrák válogatott ifjú titánjáért, aki a jelek szerint öt évre igazol Milánóba, évi kétmillió euróés fizetésért. Egyesek szerint akár Ibrahimovicot is pótolhatja, a svéd csillag fölött a napokban már megkongatták a vészharangot a szakírók.
 
Akit Ronaldóból és Ibrából gyúrtak össze 2009. április 21. 10:07 Új sorozatunkban a nemzetközi labdarúgás kimagasló tehetségeit kutatjuk fel, időutazásra hívjuk olvasóinkat a jövőbe. Kik lehetnek a következő évtized ünnepelt futballsztárjai? Tehetségfelfedezés Argentínától Japánig, Svédországtól Dél-Afrikáig: hétről hétre bemutatunk egy-egy nagy reménységet. Elsőként a Twente és az osztrák válogatott ifjú titánja, Marko Arnautovic került látókörünkbe.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu