Ilyen potyagól nincs és mégis van!

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 17. 06:47
Mickaël Landreau valószínűleg soha sem szabadul a francia szempontból gyászosra sikeredett UEFA-kupa negyeddöntő emlékétől, Kijevben 3-0-ra megégett a Paris SG és elbúcsúzott a nemzetközi porondtól. A kapus két gólban is benne volt, és akkor még finoman fogalmaztunk. Az első negyedóra végén egy ártalmatlan labdát bokszolt saját kapujába, sokkolva csapattársait.Mickaël Landreau volt a csütörtök esti Dinamo Kijev-Paris SG UEFA-kupa negyeddöntő negatív hőse, voltaképpen egymaga ejtette ki saját csapatát a sorozatból. A tizenegyszeres válogatott francia kapust a 16. percben, 1-0-ás kijevi vezetésnél teljes rövidzárlat érte, egy az égbe fejelt labdát  paskolt maga mögé, saját kapujába. A portást gyakorlatilag senki sem zavarta, így még érthetetlenebb, miért nyúlt ilyen sután a labdához.

Landreau a 61. percben tette fel a „koronát” teljesítményére: egy távoli szabadrúgás pattant ki az acélpáncéljáról, amelyet Ognjen Vukojevics tessékelt a hálóba.

Lidérces álomnak tűnhetett az este kapus számára, de hiába csipkedte volna magát, nem álom volt. Megmozdulásával annyit bizonyosan elért, hogy pályázik az év lúzere címre.

Német-ukrán dőntő lesz az UEFA-kupában, ha nem hiszi járjon utána!

AZ ÉVSZÁZAD POTYAGÓLJA

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu