KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MICKAEL LANDREAU"
Nem mindennapi rekord a Ligue 1-ben 2013. december 5. 16:52 Mickael Landreau, a Bastia kapusa szerdán 603. alkalommal lépett pályára a francia labdarúgó-bajnokságban, ezzel pedig rekorderré vált.
 
Francia portyán az Arsenal 2010. augusztus 25. 16:32 Arsene Wenger kész 25 millió eurót adni két lille-i futballistáért: Mickael Landreau és Eden Hazard a kiválasztott.
 
Nincs lehetetlen! Gól a kapu mögül! 2009. május 19. 16:12 Videó! A fizika törvényeit már-már meghazudtoló gól született a hétvégi francia fordulóban, a szombati Paris SG–Auxerre összecsapás első félidejének végén. A lengyel válogatott csatár Ireneusz Jelen a nullszögön túlról, azaz a kapu mögül talált be egy fantasztikus kanyarintással. A hosszú átadást úgy szelidítette meg, hogy az még megcsípte az alapvonal külső szélét, majd fordulatből elcsavart Landreau kapus hóna alatt, és a jobb kapufa előtt, a bal alsó sarokba.
 
Ilyen potyagól nincs és mégis van! 2009. április 17. 06:47 Mickaël Landreau valószínűleg soha sem szabadul a francia szempontból gyászosra sikeredett UEFA-kupa negyeddöntő emlékétől, Kijevben 3-0-ra megégett a Paris SG és elbúcsúzott a nemzetközi porondtól. A kapus két gólban is benne volt, és akkor még finoman fogalmaztunk. Az első negyedóra végén egy ártalmatlan labdát bokszolt saját kapujába, sokkolva csapattársait.
 
Premier League: az Arsenal Landreau-val helyettesítené Almuniát 2008. november 3. 16:39 Az Arsenal labdarúgócsapata Mickaël Landreau-t szerződtetné első számú kapusnak Manuel Almunia helyére.
 
Landreau: Vasárnap bármi megtörténhet 2008. október 24. 16:31 Szuperrangadót rendeznek a francia labdarúgó-bajnokságban vasárnap, az Olympique Marseille a PSG-t fogadja a 10. fordulóban. A vendégek kapusa, Mickael Landreau szerint a még veretlen kikötővárosiak a találkozó esélyesei, ám egy ilyen kiemelt fontosságú mérkőzés előtt megjósolhatatlan a pontok sorsa. A címvédő Lyon az Auxerre otthonában vitézkedhet szombaton, míg a Monaco Toulouse-ban diadalmaskodna.
 
Francia válogatott kapus Korzikán 2002. december 23. 15:32 A francia élvonalbeli Bastia vasárnap délelőtt jelentette be, ami már egy ideje nyílt titok volt: Mickael Landreau a klub új első számú kapusa.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu