Ibra állat volt, Oddo meg Forrest Gump

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 8. 13:22
2004 óta vártak erre a pillanatra a Milan drukkerei, utoljára az Ancelotti, Kaká és Sevcsenko nevével fémjelzett gárda tudott csúcsra érni a bajnokságban, akkor is éppen a Roma ellen, egy, a San Siróban aratott 1-0-s győzelemmel. Tizennyolc Scudettója van a Milannak, akárcsak az Internek! Allegri, Ibra és Thiago Silva lehetett a siker kulcsa. A svéd kijelentette, kikötött a piros-feketéknél, az ünneplés alatt fejbe rúgta Cassanót, aki megbocsátott neki. Oddo úgy futkározott, mint egy mérgezett egér. Piros-feketében Milánó!


Massimiliano Allegri a negyedik edző, akinek első nekifutásra sikerült elhódítani a Scudettót a Berlusconi-érában:

"Még igazán fel sem tudtam fogni, de óriási pillanat ez a számomra, nagyon-nagyon boldog vagyok" - kezdte az edző a Sky Sportnak adott nyilatkozatát. "Jó meccset játszottunk, rendkívül elszántak voltunk. Azért lettünk bajnokok, mert a fiúk odatették magukat, úgy ezen a meccsen, mint az összes többin, a győztes mentalitásunk jelentette a különbséget" értékelt Allegri, akivel Seedorf is egyetértett, hangsúlyozva, hogy az lehet a titok, hogy mindenki képes lett volna tűzbe tenni a kezét a másikért.

"Ez a Scudetto Berlusconié"- tette hozzá Adriano Galliani, a klub ügyvezető igazgatója. "A kezdetektől a végéig uraltuk a bajnokságot. Fantasztikus szezon volt, sorsdöntő volt az Inter elleni 3-0. Berlusconi rengeteget tett ezért a csapatért, komoly anyagi áldozatokat vállalt. A Milan első embere, aki most visszajutott a csúcsra!"

"Leírtak minket, azt hitték, ez a csapat már halott. Hét év után csodálatos érzés elhódítani ezt a címet. Allegrinek 10-ből 10-es osztályzatot adnék, ő a sikerkovács, sikerült összecsiszolnia  játékosokat" - lelkendezett Gennaro Gattuso, a csapat elnyűhetetlen védekező középpályása.

Nem sokkal fél tizenegy után az Olimpicóban és Milánó főterén, a Piazza Duomón is elkezdődött a fieszta, határok nélkül.

Ennek egyik főszereplője Zlatan Ibrahimovic volt - akárcsak a Scudetto kiharcolásának - a svéd külön büszke lehet arra, hogy egymás után nyolcadszor lett aktuális csapatával bajnok, 2004 óta minden évben  (2004: Ajax, 2005, 2006: Juve, 2007, 2008, 2009: Inter, 2010: Barcelona, 2011: Milan). Arról nem tehet, hogy a két Zebra-aranyat azóta elvették.

Antonio Cassanóba nem nagyon érdemes belekötnie annak, akinek kedves az élete, de ezen az estén még egy karaterúgás is belefért Ibrától, az egyik legkedvesebb játszótárstól. Fantantonio jeges tömlővel a fején nyilatkozott:

"Nézzétek, Ibra fejbe rúgott, ez egy állat, úgy a pályán, mint azon kívül. De ha úgy nyeri nekem a mérkőzéseket, mint idén, akkor minden megbocsátva" - nyilatkozta boldogan a sztár, aki élete első olasz bajnoki címét nyerte (egy spanyol trófea már volt neki).

"Amikor visszajöttem Milánóba, bajnoki címet ígértem. betartottam a szavam. Hogy mit hoz a jövő? Biztos lesznek távozók, de én maradok. Hosszú távra tervezek a Milannal" - nyilatkozta a vándormadár Ibra, aki fészket rakott a San Siróban.
A fieszta másik hőse Massimo Oddo volt, a Lazio egykori csapatkapitánya, aki Cassanóhoz és sok másik társához hasonlóan ugyancsak élete első Scudettóját ünnepelhette. A pezsgőzés után samponos hajjal örömködött, majd Forrest Gumpnak képzelte magát a védő az Olimpicóban...
 
ILYEN MILÁNÓ PIROS-FEKETÉBEN
 
FUSS, ODDO FUSS!!!
 
IBRA FEJBERÚGJA CASSANÓT

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu