KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SERIA_A"
Műfüvön játszhatnak Komanék 2011. szeptember 29. 14:52 A Genoa és a Sampdoria is támogatja az ötletet, hogy műfű borítsa közös stadionjuk, a Marassi játékterét.
 
A Napolié a Serie A idei első győzelme 2011. szeptember 10. 22:49 A Napoli 3-1-es győzelmet aratott Cesenában a Serie A hivatalosan 2., igazából az 1. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A sokra tartott déliek Lavezzi révén korán vezetést szereztek, amire eg közeli pöccintéssel még tudott válaszolni a vetélytárs. A második félidőben tíz emberre fogyatkozott a vendéglátó, ami "megágyazott" a látogatónak - előbb Campagnaro, majd Hamsik lőtt a hazai ketrecbe, így a 2011-2012-es szezon első sikere a Napolié lett. Vasárnap folytatódik a versenyfutás.
 
Meglepetéssel kezd a Serie A?! - blog 2011. szeptember 9. 14:47 Hosszú napok, nehezen gördülő órák teltek el azóta, hogy alkalmi jósunk legutóbb jelentkezett. Örömmel jelentjük, hogy bloggerünk visszatért pihenéséből és újult erővel - bár állítólag fáradtabb, mint volt... - vetette bele magát a csapatok, számok, eredmények, tippek világába. Ennek eredményeképp a mai menübe négy találkozót csempészett, amelynek sztármeccse az esti Milan-Lazio Serie A-nyitány. Ám nem csupán ez az egy rangadó szerepel a listán...
 
Lazio-Genoa "meccs" Luganóért 2011. augusztus 20. 13:03 A Lazio és a Genoa is szemet vetett a Fenerbahce uruguayi játékosára, Diego Luganóra. A Juventus ugyanakkor kiszállt a Copa América-győztes védőért folytatott versenyfutásból, és a hírek szerint a Chelsea ajtaján kopogtat.
 
Íme, a Serie A sorsolása! 2011. július 27. 21:30 A 18. fordulóban kerül sorra a milánói derbi a Serie A 2011-12-es kiírásában. Az első meccset január 15-én, a "visszavágót" az utolsó előtti fordulóban, május 6-án rendezik. A 10. forduló programjában: Inter-Juventus és Roma-Milan! A Milan Cagliariban kezd, a Roma Bolognában, a Juve Udinében, az Inter a Leccét fogadja (a Napoli-Genoa tűnik a legkiélezettebbnek). A bajnok már a 2. körben megütközik a Lazióval és a negyedikben az Udinesével.
 
Az Inter megtarthatja 2005/06-os aranyát 2011. július 1. 17:24 Elutasították a Juventus fellebbezését, így az utólag aranyérmesnek nyilvánított Inter megtarthatja a 2005/2006-os szezonban megszerzett Scudettóját.
 
A Juvéhoz igazolt Laczkó vetélytársa 2011. május 26. 13:29 Immáron hivatalos, hogy Reto Ziegler a Juventusé.
 
Ibra állat volt, Oddo meg Forrest Gump 2011. május 8. 13:22 2004 óta vártak erre a pillanatra a Milan drukkerei, utoljára az Ancelotti, Kaká és Sevcsenko nevével fémjelzett gárda tudott csúcsra érni a bajnokságban, akkor is éppen a Roma ellen, egy, a San Siróban aratott 1-0-s győzelemmel. Tizennyolc Scudettója van a Milannak, akárcsak az Internek! Allegri, Ibra és Thiago Silva lehetett a siker kulcsa. A svéd kijelentette, kikötött a piros-feketéknél, az ünneplés alatt fejbe rúgta Cassanót, aki megbocsátott neki. Oddo úgy futkározott, mint egy mérgezett egér. Piros-feketében Milánó!
 
Ismét botlott a Lazio 2010. november 28. 18:05 Meglepetéssel folytatódott a 14. forduló a Serie A-ban: a nemrég még éllovas Lazio csak 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Cataniával. A 44. percben a vendégek szereztek vezetést Matías Silvestre találatával, erre válaszolt három perccel később Hernanes. Gólnélküli döntetlent hozott a Brescia-Genoa összecsapás, a magyarok közül csak Vass Ádám jutott szóhoz, aki végig a pályán volt.
 
Verhetetlen a Lazio 2010. október 31. 14:26 Sorozatban ötödik győzelmét aratta az olasz labdarúgó-bajnokságban a Lazio, amely a Milan szombati vereségével megerősítette vezető helyét a tabella élén és már négy ponttal húzott el riválisaitól 10 forduló után.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu