Lazio-Genoa "meccs" Luganóért

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 20. 13:03
A Lazio és a Genoa is szemet vetett a Fenerbahce uruguayi játékosára, Diego Luganóra. A Juventus ugyanakkor kiszállt a Copa América-győztes védőért folytatott versenyfutásból, és a hírek szerint a Chelsea ajtaján kopogtat.



Olaszoszágban folytathatja pályautását Diego Lugano, a Fenerbahce uruguayi védője, az azonban még kéréses, hogy melyik csapatban, ugyanis a Lazio és a Genoa is szívesen látná a soraiban. Mind a két klubnál úgy vélik, hogy az uruguayi játékos 3,5 millió euró körüli összegért megszerezhető, igaz, a török bajnokcsapat állaáspontja egyelőre nem ismert.

Az viszont nagyon valószínű, hogy a 31. születésnapját novemberben ünneplő védő nem lesz a Juventus játékosa. Bár a torinóiak állítólag korábban ajánlatot tettek Luganóért, mostanra letettek a szerződtetéséről, és inkább a Chelsea középső védőjét, Alexet igyekeznek meg zebracsíkos mezbe öltöztetni. Annál is inkább, mert a brazil labdarúgó nemrég kijelentette, hogy amennyiben a klubok megállapodásra jutnak, szívesen futballozna a Juventusban.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu