Hivatalos: Podolski visszatér Kölnbe

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 19. 14:24
Véget ért egy újabb, régóta zajló átigazolási szappanopera: a Bayern München labdarúgócsapatának csatára, Lukas Podolski visszatér az 1. FC Köln együtteséhez – igaz, nem télen, hanem a következő szezontól. A támadó négy évre kötelezte el magát a középrajnai együtteshez.


„Megegyeztem a Kölnnel, hogy 2009. július elsejétől visszatérek” – erősítette meg Lukas Podolski a saját hivatalos honlapján. - „Örülök, hogy újra itt játszhatok, és végre vége ennek a hercehurcának.”



A kölniek négy évre szerződtetik a válogatott támadót, aki a Bayernben nem tudta azt a karriert befutni, amit tehetsége alapján vártak tőle. Az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra, de német sajtóértesülések szerint a Köln 10 millió euró körüli összeget fizet ki Podolskiért, körülbelül ugyanannyit, mint amennyiért 2006-ban eladta őt a Bayernnek.



Mind Ottmar Hitzfeld, mind Jürgen Klinsmann elsősorban a Luca Toni, Miroslav Klose párosban bízott, és Landon Donovan téli, majd Ivica Olic nyári érkezése tovább rontja Podolski helyzetét.



A lengyel születésű futballista 60 válogatott meccsen harmincegyszer volt eredményes.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu