KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LUKAS PODOLSKI"
Podolski az Interben: kész! 2015. január 2. 17:43 Az Inter megszerezte Lukas Podolskit. Az Arsenal 29 éves, világbajnok támadója fél évre, kölcsönben érkezik
 
Podolski távozhat az Arsenaltól! 2014. október 2. 18:07 Rendszeres játéklehetőség hiányában szerződésének 2016-os lejárta előtt elhagyhatja az Arsenal labdarúgócsapatát Lukas Podolski, a német válogatottal nyáron világbajnokságot nyert csatár.
 
Podolski sérülése súlyos, az év ugrott 2013. szeptember 3. 10:43 Az eredetileg kalkulált három hét helyett három hónapot kénytelen kihagyni Lukas Podolski, az Arsenal német válogatott labdarúgója, aki a múlt héten combizomsérülést szenvedett. Idén így várhatóan már nem léphet pályára.
 
Gyengül az Arsenal kerete: most Podolski 2013. augusztus 28. 11:16 Lukas Podolski, az Arsenal német válogatott labdarúgója combizomsérülést szenvedett kedden, s emiatt három hétig nem léphet pályára.
 
A Schalke kölcsönvenné Podolskit 2013. augusztus 23. 11:02 A Schalke azon ügyködik, hogy kölcsönvehesse az Arsenaltól annak német válogatott támadóját, a 28 éves Lukas Podolskit - írja csütörtöki cikkében a Bild.de.
 
Podolski énekesnek állt... – videó 2012. június 26. 21:30 Lukas Podolski elsősorban a labdarúgáshoz ért, az énekléshez kevésbé, ám erre fittyet hányt, amikor a kölni Brings nevű együttes felkérte, hogy álljon be alkalmi bandatagnak. A Halleluja című számról klip is készült, pólóban és nyakkendőben feszítve dalolászik az Arsenal újonnan igazolt német csatára. Bele se merünk gondolni, Puzsér Róbert hogyan elemezné a videó képi- és hangzásvilágát…
 
Podolski eldöntötte, megy az Arsenalba 2012. február 29. 15:09 Stale Solbakken szerint Lukas Podolski dönt arról, elfogadja-e az Arsenal ajánlatát. A Bild azt írja, ha minden a játékoson múlik, akkor Londonba költözik, hiszen megállapodtak az érintettek. Bármi legyen is, a Köln edzője tiszteletben fogja tartani a játékos döntését, de hozzátette, olyan dolgokról tud, amiket nem mondhat el.
 
Kölnben öregszik meg Podolski? 2011. december 23. 16:59 A Bundesligában szereplő Köln két legyet ütött egy csapásra: előbb a főszponzor hosszabbított, ennek hatására a csapat gyöngyszeme, Lukas Podolkóski is a maradás mellett dönthet.
 
Még nem döntött a körbeudvarolt sztár 2011. december 11. 17:51 Angliából és a Bundesligából is csábítják a német labdarúgó-válogatott gólvágóját, de Lukas Podolski egyelőre nem döntött. A kiváló csatár azt sem tartja kizártnak, hogy végül meghosszabbítja szerződését az 1. FC Kölnnél.
 
Podolski lehet a Real-legenda utódja 2011. december 8. 16:01 Jövő nyáron lejár a Real Madrid legendájának németországi szerződése, a legfrissebb hírek szerint egyáltalán nem biztos, hogy maradhat Gelsenkirchenben. A Schlake 04 ugyanis megkurtítaná Raúl szerződését…
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu