Podolski eldöntötte, megy az Arsenalba

Szerző: SHLétrehozva: 2012. február 29. 15:09
Stale Solbakken szerint Lukas Podolski dönt arról, elfogadja-e az Arsenal ajánlatát. A Bild azt írja, ha minden a játékoson múlik, akkor Londonba költözik, hiszen megállapodtak az érintettek. Bármi legyen is, a Köln edzője tiszteletben fogja tartani a játékos döntését, de hozzátette, olyan dolgokról tud, amiket nem mondhat el.


 

A Bild úgy értesült, hogy a 26 esztendős német válogatott csatár megegyezett az Arsenallal. Később a kölni illetőségű Express cáfolta a híresztelést mondván, még semmi sem hivatalos, semmi sem biztos és kell még egy kis idő, amíg kiderülnek a részletek.

"Lukas döntése fontos a számunkra, és azt hiszem, a saját maga számára is - kezdte az edző. - Nekünk kutya kötelességünk tiszteletben tartanunk az elhatározását. Picit többet tudok az ügyről, mint önök, de szeretném ezeket a dolgokat megtartani magamnak. A közelgő meccsekre lés a csapatomra szeretnék koncentrálni. Podolski jelenleg még a Köln labdarúgója, és a szezon végéig biztosan az is marad. Aztán meglátjuk, mi lesz vele."

Hogy a tréner miket tud, homály fedi, ami viszont biztos, hogy a 95-szörös német válogatott támadó ebben a szezonban 19 Bundesliga-meccsen lépett pályára, ezeken 15 gólt szerzett, emellett pedig négy asszisztot tudhat magáénak.

A németek 20 millió euróra taksálják a gólérzékeny futballistát, akinek a szerződése 2013-ban jár le. Így még az is lehet, hogy a kérő valamivel kevesebbért is viheti. Hírek szerint most éppen az áron alkudozik a Köln és az Arsenal - jelenleg 18 milliónál tartanak...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu