Podolski távozhat az Arsenaltól!

Szerző: SH, MTILétrehozva: 2014. október 2. 18:07
Rendszeres játéklehetőség hiányában szerződésének 2016-os lejárta előtt elhagyhatja az Arsenal labdarúgócsapatát Lukas Podolski, a német válogatottal nyáron világbajnokságot nyert csatár.


A 29 éves támadó az RTL televíziónak nyilatkozva azt mondta, szenvedélye a játék és imádja a versenyhelyzeteket. "Ha viszont nincs lehetőségem a játékra és a versengésre minden hétvégén, akkor váltanom kell" - tette hozzá.

A 118-szoros válogatott Podolski 2012-ben szerződött az észak-londoni klubhoz, ahol azóta 55 bajnoki mérkőzésen 19 alkalommal volt eredményes. Az idei szezonban a vb-siker miatt extra pihenőt kapott Arsene Wenger vezetőedzőtől, ezért az első négy meccsen nem játszott, majd a legutóbbi nyolc találkozóból négyet a cserepadról volt kénytelen végignézni.

Podolski a szerda esti Bajnokok Ligája-meccsen, a török Galatasaray ellen hazai környezetben 4-1-re megnyert találkozón sem jutott szóhoz.

"Meglátjuk, mi történik majd, de ez mindenképpen egy olyan helyzet, amelynek a megoldásán el kell gondolkodni" - mondta a csatárként és szélsőként is bevethető, a német válogatottban 2004 óta 47 gólos futballista.


Címkék: Lukas Podolski
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu