Hivatalos: Milito és Motta az Interé!

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 20. 22:14
Nem bírt magával a Genoa elnöke, Enrico Preziosi a Telenord olasz regionális televízió egyik műsorában szerda este elárulta, a klub két játékosa, a gólzsák Diego Milito és a védekező középpályás Thago Motta is a friss bajnok Internazionaléhoz szerződik. Az ügylet része, hogy az U21-es válogatott csatár Robert Acquafresca a Ligúr-tenger partjára költözik. Preziosi még egy átigazolásról lerántotta a leplet, elmondta, 11 millió eurót adott ki az Atalanta támadójáért, Sergio Floccariért.


"Nagy kő esett le a szívünkről, hogy két fontos átigazolási ügyletet is lezárhattunk - kezdte az elnök a We Are Genoa című műsorban. "Együtt reggeliztem Moratti elnök úrral, aminek végére kiegyenesedtek a kérdőjelek. Ezúton is szeretném megköszönni a két játékos (Milito és Motta, a szerk.) klubunkért tett erőfeszítéseit. Az anyagiakról nem nyilatkozhatok, csak annyit, hogy cserébe megkapjuk Acquafrescát."

A 61 éves sportvezető ezzel még nem árulta el az összes titkát, azzal folytatta, még egy csatárral több lesz a keretben. Tizenegy millió euróért ugyanis megszerezte Sergio Floccarit, az Atalanta 27 éves futballistáját.

«Nem mai gyerek már, de azt hiszem tökéletes választás. Február óta figyeltük. Látják, komoly áldozatot hoztunk meg ezekkel a lépésekkel, de nem is fukarkodunk a bevétellel" - zárta Preziosi.

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu