"Hiába szeret minket Dzsudzsák Balázs"

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 20. 17:59
"Újra Európa-hírű csapat látogat hozzánk, nagyszerű, hogy ilyen együttest fogadhatunk! Remek együttes lesz az ellenfelünk, számos különleges egyéniségre építhet. Szerintem a PSV Eindhoven a csoport favoritja" - jelentette ki 24 órával a hollandok elleni Európa-liga találkozó előtt Herczeg András, a magyar bajnok DVSC-TEVA szakmai főnöke. A kiváló tréner azért reméli, a Puskás Ferenc Stadionban sikerül jó eredményt elérni, és végre megkezdi a pontgyűjtést Magyarország és Debrecen büszkesége.


 

A DVSC-TEVA eddig nem szerzett pontot. Hazai pályán 5-0-ra kapott ki a Metaliszt Harkivtól, majd sokkal jobb teljesítményt nyújtott ugyan a Marassiban, de így is 1-0-ra veszített a Sampdoriával szemben. Most pedig jön a csoport első számú esélyese, a holland futball kiemelkedő képviselője. A szurkolók egy része úgy véli, a csütörtök esti „randevú” lesz az év meccse…

"A PSV remekül teljesít a rövid passzos játékban, ráadásul a futballistái jól is fejelnek- jegyezte meg Herczeg András, majd így folytatta: - Méltán lehetünk büszkék arra, hogy ellenfelünk kulcsembere, Dzsudzsák Balázs nálunk kezdte profi pályafutását. Hollandiában klasszis futballistává érett. Racionálisabb, letisztultabb lett a játéka, többnyire a lehető legjobb megoldást választja. Ráadásul gyorsabb és agilisabb is a futballja!"

A hajdúsági együttes tavaly a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelt, ott sem szerzett pontot. Idén az Európa-liga elitmezőnyében már a szerzett gól is hiánycikk, remélhetőleg már csak csütörtökig. Tény, nem a Loki a találkozó esélyese, hiszen a PSV akár a BL-ben is helyt tudna állni.

"Egységes és szervezett csapattal találkozunk, de remélem, mi sem nyújtunk majd rossz teljesítményt. A Sampdoria ellen már bizonyítottuk, hogy jó csapattal is fel tudjuk venni a versenyt. Genovában jó volt a passzjátékunk, és a védekezésünkre sem lehetett panasz. Csütörtökön is ezt szeretnénk elérni. Nyilvánvaló, hogy a PSV a mérkőzés esélyese, de ha megismételjük a genovai teljesítményt... Olaszországban több helyzetet is kialakítottunk, jó lenne, ha ezúttal többre mennénk és végre betalálnánk az ellenfelünk kapujába" - tette hozzá a DVSC klubmenedzsere.

Herczeg András külön kiemelte, hogy a holland sztárcsapat rendkívül veszélyes, ezért egy pillanatra sem hagyhatnak ki a Loki-futballisták. A szakember elsősorban a PSV ellencsapásait méltatta, szerinte a két szélen Ibrahim Afellay és Orlando Engelaar szabja meg a támadások stílusát.

"Középen pedig kiválóan érkeznek az ékek: Toivonen és valószínűleg Berg. Dzsudzsák Balázs pedig hiába szeret bennünket... Biztos, hogy ellenünk is a lehető legjobb teljesítményt kívánja nyújtani. Szerencsére jól ismerjük mostani játékát is, hiszen gyakran készül velünk, amikor otthon tartózkodik. Holnap pedig mindenki arra lesz kíváncsi, hogy mire megy Dzsudzsák Balázs ellenünk, a közönség és a sajtó is ezt várja hetek óta" - mondta Herczeg András.

A találkozó előtti hivatalos sajtótájékoztatón Nagy Zoltán is megjelent, röviden vázolta az "elképzeléseit".

"Nagyon várom már a kezdőcsapat kihirdetését, hogy bekerülök-e az együttesbe. Ha igen, akkor jobbhátvédként valószínűleg én találkozom majd leggyakrabban Balázzsal. Szeretném megakadályozni, hogy gólt szerezzen vagy gólpasszt adjon."

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"A PSV a legjobban támadó csapat!"
Ismét a Lokira, Magyarország és Debrecen büszkeségére figyel a honi - és a holland - futballtársadalom, csütörtökön újabb kiemelkedő találkozó vár Herczeg András együttesére. A magyar bajnokcsapat a Dzsudzsák Balázst is...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu