Hernan Crespo is a Vidié lesz???

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 21. 12:06
Igaz, hogy már túl van a zeniten, de így is hatalmas szenzáció lenne, ha Hernan Crespo a magyar bajnokcsapatban folytatná pályafutását!!! Márpedig erre van esély, legalábbis ezt írta kedden a Gazzetta di Parma. A 35 éves argentin csatár ügynöke - állítólag - már meghallgatta a fehérváriak ajánlatát, majd védencével közösen dönt arról, hogy elfogadható-e a javaslat.


Crespóhoz hasonló tudású külföldi labdarúgó még sohasem szerepelt az NB I-ben, most azonban megtörhet a jég. Az elsőre hihetetlennek tűnő „kapcsolatot” elősegítheti, hogy a rendkívül tapasztalt csatár az 1999-2000-es szezon második felében együtt futballozott Parmában a Videoton új vezetőedzőjével, Paulo Sousával.

A fehérvári klub kedden nem kívánt reagálni az értesülésre, „útmutatóként” szolgálhat azonban a hivatalos honlapon vasárnap óta olvasható közlemény, annak hosszabb részlete.

„Évek óta, mondhatjuk, a Garancsi-éra első átigazolási időszaka óta, ugyanazt a politikát folytatja a klub. Hírt csak hivatalos, aláírt átigazolásról adunk. Tesszük ezt a hitelesség és a megbízhatóság érdekében, vállalva, divatos szóval élve felvállalva, hogy a „hírversenyben” lemaradunk, és X vagy Y esetleges érkezését vagy távozását nem elsőként tőlünk fogják megtudni az olvasók.

Azt azonban garantáljuk, hogy aláírt, hivatalos szerződésről mi adunk hírt elsőként.

Fontosnak tartjuk leszögezni: más hazai és külföldi klubok, esetenként a média híreiért nem tudunk és nem is akarunk felelősséget vállalni. Télen is előfordult, hogy egy török klub szinte már „mezt húzott” Andre Alvesre, néhány napja a magyar média is eladta Lázár Pált a Samsunspornak – ebben, és hasonló feltételezésekben a jövőben sem kívánunk részt venni.

Hasonló a helyzet a próbajátékra érkezőkkel. A Videoton FC a megnyert bajnoki cím után új korszakot, benne új csapatot kezdett építeni. Természetes, hogy a szakmai stáb több kiszemeltet is megnéz, mint ahogy az is természetes, hogy néhány tehetséges fiatalunkat, akikkel a klub hosszú távon is számol, fejlődése érdekében kölcsönadunk. Mindkét esetben a menedzsment és a szakmai stáb keresi az ideális megoldásokat, de ettől távol áll, hogy már ötleteket, elképzeléseket is nagydobra verjünk.”

Hernan Jorge Crespo 1975. július 5-én született, vagyis hamarosan harminchat éves lesz. Profi pályafutását 1993-ban kezdte a River Plate-ben, majd 1996-ban a Parma játékosa lett. Tizenegy évvel ezelőtt igazolt a Lazióhoz, majd 2002-ben már az Internazionale szerződtette. Egy szezonnal később a Chelsea-vel állapodott meg, majd futballozott kölcsönben az AC Milanban, majd újra az Interben. Utóbbi klub 2008-ban végleg megszerezte, majd elengedte a Genoához, majd a Parma FC-hez.

A rutinos sztár 64 alkalommal lépett pályára az argentin válogatottban, 25 gólt szerzett.

HERNAN CRESPO SIKEREI:
Klub:
Club Atlético River Plate:
Primera División Argentina: 1993 (Apertura), 1994 (Apertura), 1996 (Apertura)
Copa Libertadores: 1996
Parma F.C.:
Coppa Italia: 1998-99
Supercoppa Italiana: 1999
UEFA-kupa: 1998-99
Società Sportiva Lazio
Supercoppa Italiana: 2000
Chelsea F.C.:
Premier League: 2005-06
FA Community Shield: 2005
A.C. Milan:
Supercoppa Italiana: 2004
Bajnokok Ligája: 2005, döntő
F.C. Internazionale:
Serie A: 2006–07, 2007–08, 2008–09
Supercoppa Italiana: 2006, 2008
Válogatott:
1995 Pan-amerikai Játékok: aranyérem •
1996 Nyári Olimpia: ezüstérem
2005 FIFA Konföderációs-kupa: ezüstérem

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu