KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BL_SELEJTEZO"
A Vidi edzője büszke játékosaira 2011. július 21. 09:56 A Videoton 3-2-re legyőzte a Sturm Graz együttesét a labdarúgó Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében, ám összesítésben 4-3-mal alulmaradt és kiesett. Idejekorán ért véget a magyar bajnok BL-kalandja, Paulo Sousa vezetőedző azonban büszke játékosaira. Az ellenfél trénere pedig elégedetlen. Színház az egész világ...
 
Máris vége a Vidi BL-kalandjának! 2011. július 20. 22:25 Két mérkőzésig tartott a Videoton első BL-szezonja! A győzelem sikerült, a továbbjutás már nem a Sturm Graz ellen, a Bajnokok Ligája selejtezőkörének második fordulójában, a szerda esti visszavágón. Gólzáporos, 3-2-es első félidő után már nem tudtak újítani Paulo Sousa tanítványai. 4-3-as összesítéssel búcsúzott a magyar bajnok. Ausztriában már sok minden eldőlt, a védelem nem állt a helyzet magaslatán.
 
BL-selejtező: 10-0-s verés a visszavágón 2011. július 19. 19:49 A második félidőben nyolcat lőtt, végül 10-0-ra győzött és 13-0-s gólaránnyal jutott tovább a finn bajnok HJK Helsinki a walesi Bangor City kárára a Bajnokok Ligája selejtezőjének 2. fordulójából. Ott van a következő körben többek között a szerb, a cseh, a szlovén, a bolgár, a lengyel, a szlovák és a horvát bajnok is.
 
"Esküszöm, jobb a Vidi a Sturmnál!" 2011. július 19. 17:02 Minimum érdekes, amit Elek Ákos, a Videoton futballistája mondott a SportHíradónak adott interjújában. Jelesül az, hogy véleménye szerint a fehérvári csapat jól játszott az osztrák Sturm Graz elleni BL-selejtező "odavágóján". Ennek ellenére egy nappal a visszavágó előtt arról beszélgetünk a válogatott középpályással: milyen taktikával készül a párharc félidejében kétgólos hátrányban lévő Vidi? Mennyire bizakodóak a játékosok és a szurkolók? Készülnek-e a büntetőpárbajra? Mi lesz, ha mégsem sikerül a továbbjutás kiharcolása...? Íme a válaszok!
 
BL-ezzünk egyet! - fogadási blog 2011. július 19. 13:00 A hétfő egyharmados kisebbséget hozott bloggerünknek, három tippből egy ült a helyén, a két meglepetést nem lehetett kivédeni. Pech, de kedden már labdarúgó Bajnokok Ligája, így nincs megállás. A mai menübe éppen ezért elsősorban a kontinens első számú nemzetközi kupasorozatából válogatott megmondónk, de befért egy kis tenisz, a Spurs barátságos meccse és Ausztriára is oda kell figyelnünk.
 
Ikszelt a Videoton BL-ellenfele 2011. július 16. 20:40 Szabics Imrével a kezdőcsapatában játszott 1-1-es döntetlent a Sturm Graz az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyitófordulójában. A Videoton elleni BL-selejtezőben gólt szerzett magyar csatár 72 percet kapott edzőjétől.
 
Videoton-Sturm az MTV-n 2011. július 16. 10:11 A Magyar Televízió 1-es csatornája közvetíti a Videoton-Sturm Graz visszavágót a Bajnokok Ligája 2. selejtezőfordulójából.
 
Dupla csapás a Vidire Szabicséktól 2011. július 13. 22:22 VIDEÓ! Kettő-nullás vereséget szenvedett története első Bajnokok Ligája-mérkőzésen a magyar bajnok Videoton labdarúgócsapata Klagenfurtban, az osztrák aranyérmes Strum Graz ellen. Szabics Imre belőtte negyedik helyzetét, a végén Kienast duplázta meg az előnyt a 92. percben. A mutatott játék alapján többet érdemelt volna a Vidi, amelynek nagyon nehéz helyzetből kellene talpra állnia a Sóstói Stadionban.
 
Sturm-Vidi: első lépés az aranybányához 2011. július 12. 18:00 Még a nagycsapatok büdzséjében is tekintélyes összegnek számít a Bajnokok Ligájában szerezhető pénz, nem is beszélve Európa középcsapatairól! Természetesen Magyarország aranyérmesei is „aranybányaként” tekintenek a sorozatra, de a főtáblára jutás eddig csak a Ferencvárosnak és a Debrecennek sikerült, a többiek mindig elbuktak a selejtezőben. Idén a Videoton tesz próbát, de feladata egyáltalán nem lesz könnyű, ugyanis már a második fordulóban olyan együttest kell felülmúlnia, amelynek vannak „emlékei” az elitkörről is. De már tíz év eltelt a Sturm Graz legutóbbi tapasztalata óta, vagyis a mostani keret tagjai majdnem olyan tapasztalatlanok a selejtezőben, mint a fehérváriak.
 
Szabics: A Sturm Graz jobb a Vidinél! 2011. július 12. 11:27 A Videoton szerdán 20:30 órától a Sturm Graz vendégeként bemutatkozik a legrangosabb európai kupasorozatban, a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu