KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PARMA_FC"
Kiizzadta az Inter, Moratti mosolygott! 2013. április 21. 14:30 VIDEÓ! Az Inter 1-0-ra verte a Parmát Tommaso Rocchi kései góljával a Serie A 33. fordulójának vasárnapi bajnokiján, a Giuseppe Meazza Stadionban. A meccs legjobbja a hazaiak kapusa, Samir Handanovic volt, aki számos bravúrral tartotta nulla gólon az elöl szokás szerint pontatlan Donadoni-csapatot. Nem mondott le a nemzetközi porondról a Stramaccioni-csapat. Ezt kiizzadta az Inter, minden jó, ha a vége jó, még Massimo Moratti elnök is elmosolyodott a lefújás után.
 
Négy új Parma-csatár, egyik sem rossz 2012. július 17. 15:54 A görög futball egyik legnagyobb reménysége, Szotorisz Ninisz a Parmáé. Öt évre igazol a Serie A-ba a 22 éves, Eb-negyeddöntős csatár.
 
Szépen, csendben erősödik a Parma 2012. július 2. 22:22 Ismét a Parma játékosa a 32 éves olasz-brazil csatár, Amauri, ráadásul végérvényesen, miután lejárt a szerződése a Fiorentinánál, és szabadon igazolhatóvá vált.
 
Vidi-parádé az új szélsővel! 2011. augusztus 20. 19:30 Átgázolt a magyar bajnok azon a Pécsi MFC-n, amely négy meccsből négy győzelemmel kezdett a labdarúgó NB I-ben. Alves kezdte a gólgyártást a 6. forduló szombati esti meccsén tizenegyesből, az ismét kezdő Elek folytatta, a második félidőben Brandao és Nikolics biztosította be a hazai sikert. Remekül sikerült a Parmától érkezett, 27 éves portugál középpályás, Filipe Oliveira debütálása: két gyönyörű gólpasszal is felhívta magára a figyelmet az egykori Chelsea-játékos.
 
A Parma lát fantáziát Némethben 2011. július 23. 19:09 Görög források szerint a Parma arra készül, hogy kiveti hálóját az Olympiakosz és a magyar válogatott 22 éves csatárára, Németh Krisztiánra.
 
Nem jön a Vidibe a világsztár 2011. június 30. 21:18 A Parma hivatalos honlapja szerint egy évvel meghosszabbította szerződését az argentin futballcsillag Hernán Crespo, ezzel eldőlt, hogy nem lesz a Videoton játékosa.
 
Svájci sztárt szerződtet a Napoli 2011. június 25. 12:30 Olasz lapértesülés szerint szinte mindenben megegyezett a Parma FC és az SSC Napoli, így a Bajnokok Ligája-induló klub labdarúgója lesz a kiváló középpályás, Blerim Dzemaili.
 
Crespo egyre közelebb a Vidihez? 2011. június 23. 20:19 Mégsem kacsa?! Olasz lapértesülés szerint Hernán Crespo ügynöke már Székesfehérváron tárgyal, így az argentin csatár napokon belül a Parmából a magyar bajnok Videoton futballcsapatába igazolhat.
 
Hernan Crespo is a Vidié lesz??? 2011. június 21. 12:06 Igaz, hogy már túl van a zeniten, de így is hatalmas szenzáció lenne, ha Hernan Crespo a magyar bajnokcsapatban folytatná pályafutását!!! Márpedig erre van esély, legalábbis ezt írta kedden a Gazzetta di Parma. A 35 éves argentin csatár ügynöke - állítólag - már meghallgatta a fehérváriak ajánlatát, majd védencével közösen dönt arról, hogy elfogadható-e a javaslat.
 
Újabb edzőmenesztés a Serie A-ban 2011. április 3. 21:39 A sereghajtó Baritól elszenvedett 2-1-es bajnoki vereséget nem élte túl a Parma FC kispadján a vezetőedző Pasquele Marino.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu