Hazai pályán „menekülne” a Bakta

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 5. 12:15
Az elmúlt héten „méretes zakót” kapott Bőcsön a Baktalórántháza labdarúgócsapata. A szabolcsi kiscsapat ezzel az 5-0-ás vereségével ráadásul visszacsúszott a kiesőzónába, ahonnan mindenképpen szeretnének elkerülni. Vasárnap délután a Békéscsaba elleni győzelemmel szeretnék elkezdeni az ehhez szükséges pontgyártást.


LABDARÚGÓ NBII. KELETI CSOPORT
BAKTALÓRÁNTHÁZA VSE – BÉKÉSCSABAI ELŐRE 1912 SE
Baktalórántháza, 2008.10.05. 15.00
Játékvezető: Veizer Roland (Berettyán P., Horváth R.)

 

Csak a győzelembe menekülhetünk – vágott rögtön a közepébe Kovács János, a Baktalórántháza VSE labdarúgócsapatának vezetőedzője. Nincs más lehetőségünk, hiszen egy újabb botlással túlságosan leszakadhatnánk, ami a későbbiekre nézve akár végzetes is lehetne.

 

„Az ellenfelünk tragikusan kezdte a bajnokságot, mostanra viszont már teljesen magára talált – jelzi ezt legutóbbi idegenbeli győzelme az MTK II ellen. Deák kivételével valamennyi játékosom egészséges és hadra fogható, így nagyon bízom benne, hogy a pályára lépő játékosaim is átérzik ennek a mérkőzésnek a jelentőségét és ennek szellemében fognak futballozni és remélhetőleg itthon tartjuk a három pontot!” - zárta mondandóját Kovács János, a Baktalórántháza mestere.

 

Amennyiben a hazaiaknak sikerül megnyerniük a mérkőzést, úgy pontszámban máris utolérhetik vasárnapi ellenfelüket, ellenkező esetben nagy a veszélye annak, hogy tartósan a kiesőzónában ragadhatnak.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu