Hatalmas vagyon az outsider kapusért

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 27. 11:26
A Manchester Cityt a legkevésbé sem hatják meg a piaci árak, ha valakit meg akarnak szerezni, akár a futballista valós értékének a többszörösét is felajánlják. Az AS Roma brazil és olasz állampolgársággal is rendelkező kapusáért 14 millió forintot is kicsengetne a világmegváltásra készülő Kaldun al-Mubarak klubelnök. Agyrém! Ahol a pénz nem számít…


 

Nem brit sajtókacsáról van szó, egy olasz sportnapilaptól, nevezetesen a Corriere dello Sporttól származik az információ. A 29 éves hálóőr akár már a nyáron átteheti Olaszországból Angliába a székhelyét.

A kilencszeres brazil válogatott Doniéber Alexander Marangon szülőhazájában a Botafogo, a Corinthians, a Santos, a Cruzeiro és a Juventude színeiben is szerepelt, mielőtt 2005-ben az olasz fővárosba ment volna szerencsét próbálni.

A hullámvölgyektől sem mentes elmúlt négy évben azért biztos pont volt a bordósárgák fedélzetén, a klubtól kiszivárogtatott információk szerint ha távozik, a Cagliari Calcio alkalmazásában álló Federico Marchetti pótolhatja.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu