KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DONIÉBER ALEXANDER MARANGON"
Ráfizetett a garasoskodó Pool 2011. június 27. 19:18 Nagyon úgy tűnik, hogy a Liverpool elvéti Alexander Donit. A Roma kapusa kijelentette, csak veszítene azon, ha a Vörösökhöz igazolna.
 
Liverpool: még nem tárgyaltak a kapussal 2011. június 14. 10:26 A nemzetközi szaksajtó értesüléseivel ellentétben még közel sem dőlt el, hogy brazil kapust igazol a Liverpool FC. Erről Pepe Reina lehetséges helyettesének ügynöke beszélt, aki sajnálja, hogy az angol klub még csak meg sem kereste.
 
Doni-Liverpool: kész! 2011. június 7. 16:38 A Sky Sport 24 szerint megegyezett egymással a vételárról a Roma és a Liverpool Doni-ügyben. Most már minden a brazil válogatott kapuson múlik.
 
Mi lesz a Roma brazil kapusával? 2010. augusztus 18. 23:03
 
A Roma duóját akarja az Arsenal 2010. május 26. 18:39 Olasz sajtóértesülések szerint az Arsenal rövidesen ajánlatot tesz a Roma két labdarúgójáért, Doniért és Philippe Mexesért.
 
Három hónapig harcképtelen lesz Doni 2009. május 12. 08:44 Térdműtéten esett át a Roma labdarúgócsapatának kapusa, Doni, akire három hónapig egészen biztosan nem számíthat a vezetőedző, Luciano Spalletti.
 
Kiárusíthatja játékosait az AS Roma 2009. április 13. 16:38 Olasz sajtóértesülések szerint jelentős keretváltozás várható a nyáron az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma együttesénél.
 
Hatalmas vagyon az outsider kapusért 2009. március 27. 11:26 A Manchester Cityt a legkevésbé sem hatják meg a piaci árak, ha valakit meg akarnak szerezni, akár a futballista valós értékének a többszörösét is felajánlják. Az AS Roma brazil és olasz állampolgársággal is rendelkező kapusáért 14 millió forintot is kicsengetne a világmegváltásra készülő Kaldun al-Mubarak klubelnök. Agyrém! Ahol a pénz nem számít…
 
Gyűlnek a viharfelhők az AS Roma körül 2008. szeptember 11. 13:08 Az Il Capitalo szerint a négy hónapja térdsérüléssel bajlódó Francesco Totti továbbra is fájdalmakkal küzd, így nemcsak a hétvégi Palermo elleni bajnokin, hanem a Clujjal vívott Bajnokok Ligája találkozón is kétséges szereplése. A vezetőedző, Luciano Spalletti a brazil hálóőrre Donira sem számíthat, aki ugyan edzésbe állt, ám ínszalagsérülése hamar a gyakorlás befejezésére kényszerítette.
 
Doni hosszabbított az AS Roma csapatával 2008. május 9. 23:06 Az AS Roma brazil kapusa, Doni négy évre meghosszabbította szerződését a fővárosiakkal - jelentette be a római egylet péntek este hivatalos honlapján.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu