Gyűlnek a viharfelhők az AS Roma körül

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 11. 13:08
Az Il Capitalo szerint a négy hónapja térdsérüléssel bajlódó Francesco Totti továbbra is fájdalmakkal küzd, így nemcsak a hétvégi Palermo elleni bajnokin, hanem a Clujjal vívott Bajnokok Ligája találkozón is kétséges szereplése. A vezetőedző, Luciano Spalletti a brazil hálóőrre Donira sem számíthat, aki ugyan edzésbe állt, ám ínszalagsérülése hamar a gyakorlás befejezésére kényszerítette.


Tovább gyűrűzik az AS Roma körüli sérüléshullám, hiszen olasz források szerint mind a legnagyobb sztár Francesco Totti, mind a csapat elsőszámú kapusa Doni sérüléssel küzd.

 

A középpályás még májusban dőlt ki a sorból, edzésen kapott a térdéhez és később műtétre szorult. Hosszú lábadozása úgy tűnik elhúzódik, hiszen olyan fájdalmakkal küzd, amelyek megakadályozzák a teljes értékű játékát. 

 

Így valószínűtlen, hogy Luciano Spalletti, az együttes vezetőedzője kockáztatja Totti testi épségét és egy újabb sérülést elkerülendő, pihenteti sztárját a hétvégi Palermo elleni bajnoki mérkőzésen, sőt a Cluj csapatával vívott Bajnokok Ligája találkozón is.

 

Újra kidőlt a sorból az ínszalagproblémákkal küzdő brazil hálóőr Doni is, hiába vett részt az együttes tréningjén, fájdalmai hamar távozásra kényszerítették. Visszatérésének időpontja még ismeretlen.

 

A Farkasok nem számíthatnak Simone Perrotta és Juan játékára sem, ráadásul többen a válogatott mérkőzéseket követően térnek vissza klubcsapatukba, így kérdéses milyen teljesítményt nyújtanak a hétvégén.

 

A Roma az első fordulóban, hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el a Napoli ellen, vasárnap pedig nehéznek ígérkező mérkőzésen a Palermo otthonában lépnek pályára.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu