Hajnal is edzett a rossz minőségű gyepen

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 14. 22:00
Egervári Sándor megtartotta edzését a keddi mérkőzés helyszínén, a vadonatúj poznani stadionban. Az edzésen minden kerettag részt vett, a sérüléssel bajlódó Hajnal Tamás is ott volt a többiekkel.



A holnapi meccsnek otthont adó Stadion Miejski a jövő évi Európa-bajnokság egyik helyszíne lesz, válogatottunk tagjai hétfői edzésükön letesztelhették a nemrégiben átépített létesítményt - írja az mlsz.hu. A játéktér gyepét csupán néhány nappal ezelőtt rakták le, a munkálatok azonban nem hoztak tökéletes eredményt, a talaj meglehetősen egyenetlen, ami kedden este megnehezítheti a játékosok dolgát.

Az edzésen minden kerettag részt vett, a pénteki, Liechtenstein elleni összecsapáson kisebb bokasérülést szenvedő Hajnal Tamás is teljes értékű munkát végzett. A legutóbbi lengyel-magyar összecsapáson, 2007-ben éppen Hajnal szerezte válogatottunk győztes gólját, ezek után érthető, hogy a lengyelek külön is érdeklődtek felőle a megérkezés után.

A mieink sajtótájékoztatóján Egervári Sándor mellett Dzsudzsák Balázs vett részt, a helyi újságírók elsősorban arról faggatták őket, hogy véleményük szerint a lengyel, vagy a magyar csapat képvisel nagyobb játékerőt.

Szövetségi kapitányunk elmondta: erre a kérdésre a holnap esti meccs után lehet adekvát választ adni, most úgy érzi, két hasonló képességű együttes mérkőzik meg egymással.

Dzsudzsák hozzátette: ő is úgy látja, hogy közel azonos tudású a két együttes, és bízik benne, hogy válogatottunk a svédek elleni győzelem után újra bizonyítani tud egy jó erőkből álló rivális ellen.

A kedden 20.30-kor kezdődő mérkőzést az észt Hannes Kaasik vezeti, munkáját Marko Leevand és Jaanus Mutli segítik. A negyedik játékvezető a lengyel Szimon Marcinjak lesz. A találkozót a SportHíradó ÉLŐben közvetíti.

A 20 FŐS MAGYAR KERET
A harmadik számú kapus Csernyánszki Norbert, az apró sérüléssel bajlódó Németh Krisztián és Korcsmár Zsolt, illetve az U21-esekhez csatlakozó Kádár Tamás kikerült a Liechtenstein elleni keretből. 
Kapusok:
Király Gábor (1860 München)
Bogdán Ádám (Bolton Wanderers)

Védők:
Vanczák Vilmos (FC Sion)
Varga József (DVSC)
Lipták Zoltán (Újpest FC)
Juhász Roland (Anderlecht)
Lázár Pál (Samsunspor)
Laczkó Zsolt (Sampdoria)

Középpályások:
Elek Ákos (Videoton)
Czvitkovics Péter (Kortrijk)
Vadócz Krisztián (NEC Nijmegen)
Stieber Zoltán (Mainz)
Koman Vladimir (Sampdoria)
Dzsudzsák Balázs (Anzsi Mahacskala)
Hajnal Tamás (VfB Stuttgart)
Tőzsér Dániel (Racing Genk)
Gera Zoltán (West Bromwich Albion)
Sándor György (Videoton)

Támadók:
Feczesin Róbert (Brescia)
Priskin Tamás (Ipswich Town)

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hajnal még nem edzhet a többiekkel
Egervári Sándor vasárnap délután taktikai jellegű tréninget vezényelt játékosainak. A válogatott keret tagjai szabadnapjuk után délben találkoztak ismét Telkiben....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A lengyel kapitány kísérletezni akar…
Az olaszoktól elszenvedett pénteki 2-0-s vereség után Franciszek Smuda szövetségi kapitány nyolc helyen változtat wroclawi alapcsapatán, de ennek nem a rossz teljesítmény az oka…A szakvezető úgy véli, a magyarok elleni keddi...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Alapemberek estek ki a lengyeleknél
A magyar válogatotthoz hasonlóan a lengyel nemzeti tizenegy kerete is megváltozott a keddi poznani felkészülési találkozó előtt. Franciszek Smuda szövetségi kapitánynak két alapemberről kellett lemondania....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu