KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LENGYEL_LABDARUGO_VALOGATOTT"
A lengyelek 2-0-ra verték a vb-győztest! 2014. október 11. 23:02 Szlovákia után LENGYELORSZÁG is világbajnokot vert: Szczęsnyék 2-0-ra múlták felül a vb-címvédőt szombat este Eb-selejtezőn, Varsóban, 60 ezer néző előtt. Piszczek és Lewandowski is gólpasszt adott. Ez a lengyel focitörténelem első sikere Németország ellen. Kaput eltaláló lövések: Lengyelország 2, Németország 12.
 
Őrületes döntetlen az Eb nyitómeccsén 2012. június 8. 19:52 A társházigazda Lengyelország és Görögország is egy ponttal gazdagodott az Európa-bajnokság nyitó mérkőzésén. Hogy melyik csapat lehet elégedettebb, nehéz megmondani: a Fehér Sasok gól- és emberelőnybe kerültek, majd kiállították a kapusukat, az érte járó büntetőt viszont megúszták. A görögök az említett tizenegyes és a játékvezető ténykedése miatt bosszankodhatnak.
 
Prukner közös megegyezéssel távozik 2012. május 31. 14:10 Távozik Prukner László, a labdarúgó utolsó helyén végzett, így kiesett Zalaegerszeg vezetőedzője. Nagy Ferenc, a klub elnöke elmondta, közös megegyezéssel bontottak szerződést. Hozzátette: a zalaiaktól távoznak az eddigi kölcsönjátékosok, a lejárt szerződésű futballisták közül Bogunovicra és Brkicre sem tartanak igényt, ugyanakkor az élő megállapodással rendelkező labdarúgók csak megfelelő ajánlat esetén igazolhatnak el a klubtól. Nagy elmondta, a ZTE öt-hat meghatározó játékost szeretne igazolni, és július 3-án kezdi meg a felkészülést az NB II.-es idényre új szakmai stábbal, amelyet rövidesen megnevez a vezetés.
 
Lengyelország a dicső múlt árnyékában 2012. május 31. 13:40 CSAPATBEMUTATÁS. Az Európa-bajnokságig hátralévő napokban a torna résztvevőit mutatjuk be, a sort a társházigazda lengyel válogatottal kezdjük. Nem őszül bele a kutatómunkába az a sporttörténész, aki a Fehér Sasok Európa-bajnoki múltjában kotorászik. Nem kell mást tennie, mint elszántan lapozgatni; munkája csak akkor akad, amikor eljut 2008-ig. Igaz, akkor sem sok.
 
Euro 2012: itt az első névsor! 2012. május 3. 11:22 A lengyel szövetségi kapitány Franciszek Smuda egy szerda esti, varsói gála keretében jelentette be, kik alkotják a az Eb társházigazdájának előzetes keretét. A csapat gerincét a dortmundi légiósok adhatják (Piszczek, Blaszczykowski, Lewandowski), az Arsenal két kapusa sem hiányozhat a névsorból. Meglepetésekkel is szolgált Smuda, aki olyan fiatalokat is jelölt, mint Artur Sobiech (Hannover), Michał Kucharczyk, vagy Rafał Wolski (mindketten Legia), és még csak nem is a tartalékok közé.
 
Szczesny meghökkentő ígéretet tett 2011. december 1. 20:49 Wojciech Szczesny megfogadta, ha a lengyel válogatott egy Európa-bajnoki csoportba kerül Angliával, megnöveszti a haját. Az Arsenal kapusa példaképe előtt tisztelegne.
 
„Peches gólt kaptunk, ikszes meccs volt" 2011. november 16. 14:44 Egervári Sándor és Priskin Tamás egyaránt pozitívan értékelte a magyar labdarúgó-válogatott 2-1-es keddi lengyelországi vereségét. A szövetségi kapitány ikszes mérkőzésről, peches öngólról és a meg nem adott büntetőről beszélt, a támadó egyetértett.
 
Öngóllal bukta az évzárót a válogatott 2011. november 15. 22:23 Megérdemelten 2-1-re kikapott a magyar labdarúgó-válogatott 2011-es évzáróján a felforgatott lengyel csapattól. A hazaiak jobbára irányítottak és jobban játszottak, Pawel Brozek góljával pedig vezettek. A fordulás után Elek Ákos és Hajnal Tamás beállásával felpörgött a gárda, de Priskin Tamás egyenlítése után Vanczák Vilmos öngólja döntött. Számon lehet kérni az észt bírón egy büntetőt, de ne feledjük, hány bravúrja volt Bogdán Ádámnak!
 
Így kezd fociválogatottunk Poznanban 2011. november 15. 11:27 Egervári Sándor délelőtt kijelölte a lengyelek ellen pályára lépő együttest.
 
Hajnal is edzett a rossz minőségű gyepen 2011. november 14. 22:00 Egervári Sándor megtartotta edzését a keddi mérkőzés helyszínén, a vadonatúj poznani stadionban. Az edzésen minden kerettag részt vett, a sérüléssel bajlódó Hajnal Tamás is ott volt a többiekkel.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu