Góliát és Dávid harca Bajorországban

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 5. 16:40
Hetek óta erre várt Németország: pénteken este az újoncként listavezető Hoffenheim látogat a Bayern Münchenhez, és a góllövőlistát vezető Vedad Ibisevic szerint nem is reménytelen a helyzete, ezúttal is három pontot gyűjthet. Ebben az esetben Lőw Zsolt együttese biztosan őszi első lesz, noha egy fordulót még lejátszanak 2008-ban.


A boszniai csatár már 17 találatnál jár, hattal áll a leverkuseni Patrick Helmes és a wolfsburgi Grafite előtt. Nem meglepő, hogy a német sajtó már arról találgat, mikor igazol a sztárokat rendszeresen „elszipkázó” Bayern Münchenhez.

 

„Büszkévé tesznek ezek a spekulációk, de a következő szezonban is a Hoffenheim mezét viselem majd” – szögezte le Ibisevic.

 

A Bundesliga szenzációját jelentő Hoffenheim 24 éves futballistája úgy véli, pénteken este is folytatódhat a sikersorozat.

 

„Legyőzhetjük a Bayernt. Nem csak azért utazunk Münchenbe, hogy megnézzük a stadiont” – jelentette ki magabiztosan Vedad Ibisevic.

 

Természetesen a hoffenheimi menetelés ellenére is a hazaiak számítanak esélyesnek, még akkor is, ha a korábbi szövetségi kapitány Jürgen Klinsmann irányításával már érték kellemetlen meglepetések az együttest. A Bayern azonban a múlt héten Leverkusenben bizonyította, óhajtja az újabb bajnoki címet, simán, 2-0-ra győzte le az egyik nagy riválist.

 

A müncheniek egyik kulcsembere, Franck Ribery nem is tagadja, csak a három pontot tartja elfogadhatónak.

 

„Egész Németország erre a mérkőzésre vár. Győznünk kell” – jelentette ki a francia középpályás.

 

Ribery a szezon elején hiányzott csapatából, visszatérése óta tíz meccsből hetet nyert meg a Bundesligában a címvédő.

 

Érdekesség, hogy a bundesliga.de nevű honlap 2-2-es eredményt vár a szuperrangadótól. Ez mindenképpen meglepetésnek számítana.

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu