KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VEDAD_IBISEVIC"
Nagyhalat fogott Hajnal Stuttgartja 2012. január 25. 13:18 A Stuttgart négy és féléves szerződést kötött Vedad Ibiseviccsel.
 
A Hoffenheim lelépte az EL-elődöntőst 2010. április 25. 19:35 A tavalyi szezon első felében mutatott formáját idézte a Hoffenheim az Európa-ligában elődöntős Hamburg ellen, 5-1-re győzött a Bundesliga 32. fordulójának vasárnapi játéknapján. A Wolfsburg is kínos vereséget szenvedett a kiesés ellen menekülő Freiburg otthonában.
 
Hosszabb kihagyás várhat Ibisevicre 2009. január 15. 08:33 Könnyen megeshet, hogy a tavaszi szezon jelentős részét gólkirálya, Vedad Ibisevic nélkül kell végigjátszania a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) őszi idénye után élen álló Hoffenheimnek. A bosnyák futballista ugyanis a La Manga-i Hamburg elleni edzőmeccsen térdsérülést szenvedett, és nem kizárt, hogy szalagszakadása van.
 
Góliát és Dávid harca Bajorországban 2008. december 5. 16:40 Hetek óta erre várt Németország: pénteken este az újoncként listavezető Hoffenheim látogat a Bayern Münchenhez, és a góllövőlistát vezető Vedad Ibisevic szerint nem is reménytelen a helyzete, ezúttal is három pontot gyűjthet. Ebben az esetben Lőw Zsolt együttese biztosan őszi első lesz, noha egy fordulót még lejátszanak 2008-ban.
 
Ibisevic és Obasi kiütötte a KSC-t 2008. november 1. 17:17 Véget ért a Leverkusen (újabb) egynapos pünkösdi királysága, ugyanis a Hoffenheim győzelmével visszavette az első helyet a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 11. fordulójában. Az újonc együttesben ezúttal sem kapott szerepet Lőw Zsolt. Huszti Szabolcs 84 percet kapott, Dárdai Pál végigjátszotta csapata meccsét, előbbi győztes, utóbbi vesztes együttes tagja volt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu