Gerrard még mindig aggódik Suárez miatt

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 1. 09:37
Luis Suárez visszatért tízmeccses eltiltásából, és a Sunderland elleni bajnokin már két góllal vette ki a részét a Liverpool 3-1-es győzelméből. Brendan Rodgers menedzsernek a nyáron sikerült megtartania az uruguayi csatárt, de kérdés, meddig sikerül az Anfielden marasztalni. Steven Gerrard csapatkapitány is pont ettől tart.


 

Luis Suárez visszatérését nagyon várták az Anfield Roadon, és nem ishiába, a csatár visszatérése meglátszott a legutóbbi bajnokin. Nyáron a játékos távozni akart, leginkább a Real Madridhoz, amely ráadásul eladta Gonzalo Higauínt, így a támadószekcióban felszabadult egy hely. Az Arsenal 40 millió (plusz egy) fontos ajánlatát csípőből visszautasították, de a spanyolok nem ilyen kicsinyesek, ha fizetni kell valakiért.

"Ha egy csapatnak olyan jó játékosa, mint Suárez, akkor jól tudja, hogy a nagy klubok mindent megtesznek, hogy megszerezzék - mondta a Liverpool csapatkapitánya, az angol válogatott Steven Gerrard. - Én mostanában minden reggel úgy kelek fel, hogy remélem, semmi sem fog történni, és mire beérek edzésre, még ő is velünk lesz."

"Senki sem dolgozott keményebben nálam azon a nyáron, hogy a klubnál tartsa. Ő pontosan tudja, mit gondolok róla. Tudom, hogy ha itt marad, megnöveli az esélyeinket. Nagyon különleges futballista. Amikor megtudta, hogy semmiképpen nem adjuk el, leszegte a fejt, és keményen dolgozott tovább. Sosem problémázott."

"Sok játékos volt már hasonló helyzetben, mint ő, amikor vissza kellett jönnie a csapathoz, de sokakat nem érdekelt, és nem tettek meg mindent a győzelemért. Szerencsére ő nem ilyen. Rájött, mennyire itt akarjuk tartani, és tiszteletben tartja ezt a döntést. El szeretne érni valamit ebben a szezonban, és nagyon sikeréhesnek látszik."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"Suárez-Sturridge, a legjobb páros"
Luis Suárez és Daniel Sturridge összjátéka még sokat hozhat a konyhára a Liverpoolnak a csapat menedzsere Brendan Rodgers szerint, aki sunderlandi diadal után azt nyilatkozta, alig akad párja ennek a duónak Angliában....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Liverpool hosszabbítani akar Suárezzel
Luiz Suárez, a Liverpool FC uruguayi csatára letöltötte tízmeccses eltiltását, és a Manchester Untied elleni szerdai Ligakupa-meccsen visszatért. Csapata ugyan 1-0-ra kikapott, de a vezetőség le szeretne ülni vele tárgyalni,...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Suárez-ügy kicsinálta a Liverpoolt
Angol sajtóforrások szerint Luis Suárez nyári átigazolási kérelmi ügye alaposan nyomott hagyott a Liverpoolon, mert az öltözői hangulatba is rendesen beletenyerelt az uruguayi csatár. Brendan Rodgers menedzsernek kis híján újra...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu