A Liverpool hosszabbítani akar Suárezzel

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 26. 13:43
Luiz Suárez, a Liverpool FC uruguayi csatára letöltötte tízmeccses eltiltását, és a Manchester Untied elleni szerdai Ligakupa-meccsen visszatért. Csapata ugyan 1-0-ra kikapott, de a vezetőség le szeretne ülni vele tárgyalni, hogy tisztázzák dolgaikat.


 

Luis Suárez nevéhez fűződött a nyári átigazolási szezon egyik legbizzarrabb szappanoperája. Az uruguayi csatár el akarta hagyni az Anfield Roadot (eleinte Angliát is), a Liverpool FC azonban nem akarta elengedni, közben pedig több csapattársa is berágott rá a viselkedése miatt.

Szerdán a játékos visszatért tízmeccses eltiltásából, amit Braniszlav Ivanovics alkarjának megharapása miatt kapott, és csapata 1-0-s vereséget szenvedett a Manchester United otthonában a Ligakupa harmadik körében. A vezetőség közben jelezte, hogy a balhéi ellenére tárgyalni szeretne vele a hosszabbításról.

"Valójában mindig is azt szerettük volna, ha itt marad ebben a szezonban - mondta a Sky Sportsnak Ian Ayre, a Pool ügyvezető igazgatója. - Azt akartuk, hogy nálunk folytassa a pályafutását, és járuljon hozzá a sikerekhez, mert briliáns játékos."

"Nem nagyon szeretjük eladni a focistáinkat. Célunk, hogy győzzünk és előre lépjünk, és úgy látjuk, Luis ennek fontos része. Ezért a megfelelő időben tárgyalni is fogunk vele és képviselőivel a hosszabbításról. Biztos vagyok abban, hogy erre a közeljövőben sor kerül."

A 26 éves támadó 2011 januárjában érkezett Liverpoolba, ahol azóta 97 meccsen 51 gólt szerzett. Szerződése 2018 nyaráig köti az Anfiled Roadra, és mint nyáron kiderült, kivásárlási ára nincs.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Suárez-ügy kicsinálta a Liverpoolt
Angol sajtóforrások szerint Luis Suárez nyári átigazolási kérelmi ügye alaposan nyomott hagyott a Liverpoolon, mert az öltözői hangulatba is rendesen beletenyerelt az uruguayi csatár. Brendan Rodgers menedzsernek kis híján újra...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Suárez: Liverpool, és téma lezárva!
Luis Suárez a montevideói repülőtéren erősítette meg az Ovaciónnak, hogy a következő szezont is a Liverpool csapatánál tölti. Nem igazol tehát a Real Madridhoz a zárónapon....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: luis_suarez
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu