A Suárez-ügy kicsinálta a Liverpoolt

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 18. 10:43
Angol sajtóforrások szerint Luis Suárez nyári átigazolási kérelmi ügye alaposan nyomott hagyott a Liverpoolon, mert az öltözői hangulatba is rendesen beletenyerelt az uruguayi csatár. Brendan Rodgers menedzsernek kis híján újra kell építenie a közösséget.


 

Luis Suárez a nyáron el szeretett volna igazolni az Anfield Roadról, ezt meg is mondta a Liverpool vezetőségének. Eleinte úgy fogalmazott, hogy egész Angliát szeretné elhagyni, aztán mégis csak Londonig, az Arsenalhoz ment volna, hogy a Bajnokok Ligájában játszhasson végre.

Brendan Rodgers menedzser többször is mondta, hogy 50 millió font alatt nem adják el, az Ágyúsok 40 millió plusz egy fontos, kissé szemtelen ajánlata pedig még jobban felkorbácsolta az indulatokat a nyár egyik legfurcsább átigazolási ügye körül.

Rodgersnek végül sikerült megtartania a jelenleg Braniszlav Ivanovics megharapása miatt eltiltott 26 éves uruguayi csatárt, de az egész hercehurca olyan hatással volt a játékosokra, hogy nem tudni, megérte-e. A Sports Direct News szerint a csapaton belül a "morál szétesett".

Egyes játékosok ugyanis még mindig nagyon nehezményezik Suárez viselkedését, és nem is tudnak igazán megbocsátani neki. "A Liverpool keményen játszik, mert annyi pénzt akar kapni a játékosért, amennyit csak tud" - mondta egy klubforrás az újságnak.

"Viszont a helyzet jelenleg már olyan a klubon belül, hogy ha jön egy 50 millió fontos ajánlat, azonnal el fogják fogadni. A tréner ugyanis nem akar továbbra is ilyen hangulatot az öltözőben és az edzéseken." Arról nem is beszélve, hogy Daniel Sturridge tökéletesen teljesít a középcsatár poszton.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Suárez: Liverpool, és téma lezárva!
Luis Suárez a montevideói repülőtéren erősítette meg az Ovaciónnak, hogy a következő szezont is a Liverpool csapatánál tölti. Nem igazol tehát a Real Madridhoz a zárónapon....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Suárez az MU ellen térhet vissza
Szeptember 24-én vagy 25-én, az Old Traffordon térhet vissza eltiltásából Luis Suárez, a Liverpool uruguayi csatára, már amennyiben nem hagyja el a csapatot az átigazolási időszak hajrájában. A Vörösök ugyanis a Manchester...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„Suárez túl jó az Arsenalhoz”
Jamie Carragher úgy véli, Luis Suárez kinőtte a Liverpoolt – csakhogy az Arsenalnál is jobb csapatot érdemelne a korábbi csapattárs szerint. ...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: luis_suarez
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu