„Suárez túl jó az Arsenalhoz”

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 10. 19:19
Jamie Carragher úgy véli, Luis Suárez kinőtte a Liverpoolt – csakhogy az Arsenalnál is jobb csapatot érdemelne a korábbi csapattárs szerint.



A Liverpool visszavonult hátvédje a Daily Mailen írt jegyzetében osztotta meg gondolatait a Luis Suárezzel kapcsolatos hercehurcáról.

„Luis Suárez túl jó a Liverpoolhoz. A világ egyik legjobb játékosa, miközben a Liverpool csak a hetedik legjobb csapat volt az angol bajnokság előző idényében.”

„A tudása többre predesztinálja annál, mint ahol most játszik. Nemcsak azt érdemelné meg, hogy a Bajnokok Ligájában futballozzon, hanem hogy meg is nyerje azt.”

„Luis Suárez azonban az Arsenalnál is jobb. Az elmúlt szezonokban versenyben sem voltak a trófeákért, a Bajnokok Ligájában sem termett számukra sok babér, és a közelében sincsenek a Premier League-címnek.”

„Ha a Barcelona, a Real Madrid vagy a Bayern München jelentkezne be érte – akkor viszont sok szerencsét kívánnék neki, és védelmembe venném. Az az ő szintje: jó esélye lenne megnyerni a BL-t. Egyszerűen nem értem, miért akar az Emiratesbe menni.”

Carragher nemrégiben beszállt a Vörösök edzésébe a Steven Gerrard tiszteletére rendezett meccs előtt, és nem volt túl jó véleménnyel az uruguayiról.

„Nem kérte a labdát, egyszerűen nem érdekelte az egész. Csak álldogált, lehajtott fejjel. Nem lep meg, hogy Brendan Rodgers (a Liverpool menedzsere) arra kötelezte, hogy egyedül eddzen.”

„Nem gondoltam volna Luisról, hogy olyan módszerrel akarja kicsikarni a váltást, mint korábban Fernando Torres, akinek a teljesítménye folyamatosan romlott az utolsó 18 hónapban. Nagyon lehangoló ezt látni.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu