"Suárez-Sturridge, a legjobb páros"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 30. 12:42
Luis Suárez és Daniel Sturridge összjátéka még sokat hozhat a konyhára a Liverpoolnak a csapat menedzsere Brendan Rodgers szerint, aki sunderlandi diadal után azt nyilatkozta, alig akad párja ennek a duónak Angliában.


Suárez 10 meccses eltiltás után a PL-ben is visszatért, nem is akárhogy, duplával segítette győzelemhez övéit vasárnap. Mindkét gólját Sturridge készítette elő. Rodgers nyomatékosította, mennyire bízik a két játékosban:

"Nem, hiszem, hogy találnánk ennél jobb csatártpáros Angliában. Persze ott van Rooney és Van Persie, de bárkivel összehasonlítom Suárezt és Sturridge-t, nem maradnak alul az összevetésben" - nyilatkozta a meccs után.

Rodgers hozzátette, Suárez olyan a Liverpoolnak, mint egy klasszis igazolás.

"Luist semmitől sem zavartatja magát. Kivételes mentalitású játékos, acélidegei vannak, mindig a feladatára koncentrál. Olyan ez, mint ha új igazolásunk lenne, aminek a csapat és a szurkolótábor is örül, megérdemlik, hogy ilyen képességű játékosunk legyen."

EMLÉKEZTETŐ
SUNDERLAND-LIVERPOOL 1-3 (0-2)
Sunderland, Stadium of Light, 41 415 néző, vezette: Howard Webb.

SUNDERLAND: Westwood - Gardner, Colback, O'Shea, Cuéllar - Larsson (Mavriasz, 85.), Ki, Cattermole (Celustka, 74.), Johnson - Giaccherini, Altidore. Megbízott edző: Kevin Ball.
Cserék: Mannone - kapus, Wickham, Celustka, Ba, Dzsi, Roberge, Mavriasz.

LIVERPOOL: Mignolet - Touré, Sakho, Skrtel, Enrique - Henderson, Lucas, Gerrard - Moses (Sterling, 75.), Suárez, Sturridge. Menedzser: Brendan Rodgers.
Cserék: Jones - kapus, Agger, Aspas, Ilori, Sterling, Ibe, Wisdom.

Gólszerző: Giaccherini (52.), ill. Sturridge (28.), Suárez (36., 89.)
Sárga lap: Giaccherini (60.), Colback (80.), ill. Lucas (82.)

VIDEÓS ÖSSZEFOGLALÓ:


Sunderland vs Liverpool 1:3 MOTD by footballdaily1

Címkék: Liverpool
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu