Ferrariját törte Saha, ott, ahol Ronaldo

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 28. 13:21
Egy karcolás nélkül megúszta vasárnapi balesetét Louis Saha, aki Wilmslowban csapta korlátnak Ferrariját, nem messze Cristiano Ronaldo emlékezetes 2009-es ütközésétől.


Az Everton 32 esztendős támadója helyi idő szerint kevéssel este kilenc óra előtt haladt az A538 Althicem Roadon, amikor elvesztette uralmát járműve felett és a szalagkorlátnak vágódott.

A rendőrségi beszámoló szerint a Manchester Unitedet 2008-ban elhagyott futballista egymaga ült a sportkocsiban, más autóval nem ütközött. A jármű állítólag súlyosan megsérült.

A néhány hete mesternégyest jegyzett Saha játszott csapata hétvégi Sunderland ellen 2-0-ra megnyert bajnokiján, egyébként egy Ferrari 458 Italiát vezetett, amelynek magyarországi ára 61 millió forint körül kezdődik.

A gépcsoda 570 lóerős, 3,4 másodperc alatt gyorsul százra, végsebessége pedig 325 km/h, szeptemberben egyébként valamennyi akkor forgalomban lévő 1200 példányát visszahívta a gyártó, mivel azok egymás után égtek ki forgalomba helyezésüket követően.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megúszta autóbalesetét C. Ronaldo!
Egy biztos: amikor a szerencsét osztogatták, a szinte már biztosan a Real Madridban futballozó Cristiano Ronaldo ott toporgott az elsők között. A portugál klasszis előbb épp bőrrel megúszta legutóbbi, január 8-i autóbalesetét,...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Benzema ezúttal sportkocsit tört - videó
Újabb autóbalesetet úszott meg sérülések nélkül Karim Benzema, mialatt születésnapját ünnepelte az afrikai déli partjánál fekvő Réunion szigetén. A francia labdarúgónak közel sem érzi annyira magát otthon a volán mögött, mint a...
Tovább a teljes cikkhez »



Ferrari 458 Italia, bemutató

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu