KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LOUIS SAHA"
Louis Saha visszavonult 2013. augusztus 8. 17:53 Tizenhat év profi futball után a francia válogatott csatár, a 35. életévébe lépő Louis Saha bejelentette visszavonulását a profi futballtól. Tizenkét és fél szezont húzott le a Premier League-ben, utolsó klubja az olasz Lazio volt.
 
Ex-MU-s csatárral az Arsenal ellen 2012. augusztus 16. 17:16 Két nappal az Arsenal elleni szezonnyitó előtt neves csatárt igazolt a Sunderland a veterán, 20-szoros francia válogatott Louis Saha személyében - olvasható a Fekete Macskák hivatalos honlapján.
 
Vége Louis Saha szezonjának 2011. április 1. 16:07 David Moyes menedzser pénteken véglegesen megerősítette, ami napok óta a levegőben lógott, Louis Saha, az Everton csatára ebben az idényben már nem lép pályára.
 
Vége a francia csatár szezonjának 2011. március 24. 11:14 Bokasérülése olyan súlyos, hogy az egész szezont ki kell hagynia Louis Sahának, az Everton francia csatárának.
 
Ennyi maradt Saha Ferrarijából - fotók 2011. március 1. 11:42 Két friss fotó látott napvilágot Louis Saha által összetört 61 millió forintos különleges, mattfekete fényezésű Ferrarijáról, amelyet vasárnap este csapott oda egy fakerítésnek. Az 570 lóerős, 325 km/h-s sebességre képes autócsoda jobb oldala és eleje alaposan károsodott, azonban az Everton futballistája egy karcolás nélkül megúszta a balesetet, és kész pályára lépni kedd este fél kilenckor az FA-kupa 5. fordulójában Gera Zoltán Fulhamjével vívandó találkozón.
 
Ferrariját törte Saha, ott, ahol Ronaldo 2011. február 28. 13:21 Egy karcolás nélkül megúszta vasárnapi balesetét Louis Saha, aki Wilmslowban csapta korlátnak Ferrariját, nem messze Cristiano Ronaldo emlékezetes 2009-es ütközésétől.
 
Saha: mesternégyes után két hét pihenő 2011. február 11. 19:05 Nesze neked Everton, megint kidőlt Louis Saha, ráadásul a lehető legrosszabb pillanatban, miután a hétvégén mesternégyest vágott. A üveglábú csatár a térdínhúzódást szenvedett.
 
Újabb nagy hiányzó a liverpooli derbin 2010. október 16. 11:29 Phil Jagielka kidőlése után újabb kulcsember hiányzik majd a vasárnapi liverpooli derbiről, miután szombaton kiderült, az Everton csatára, Marouane Fellaini hat hétre kidőlt térdszalagsérülése miatt.
 
Új szerződés a liverpooli csatárnak 2010. február 5. 19:37 Szerződést hosszabbít Louis Saha az Evertonnal, így több mint valószínű, hogy a nyáron sem vált klubot.
 
Kapós lett a liverpooliak gólvágója 2010. január 12. 10:24 Angol sajtóértesülés szerint három sztárklub is élénken érdeklődik az Evertont erősítő Louis Saha iránt. A Daily Mail úgy tudja, a francia támadót a városi rivális Liverpool FC mellett a Tottenham Hotspur és az Arsenal is szívesen szerződtetné.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu