Megúszta autóbalesetét C. Ronaldo!

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 16. 16:37
Egy biztos: amikor a szerencsét osztogatták, a szinte már biztosan a Real Madridban futballozó Cristiano Ronaldo ott toporgott az elsők között. A portugál klasszis előbb épp bőrrel megúszta legutóbbi, január 8-i autóbalesetét, majd a karambol körülményeit érintő vizsgálatok befejeztével kiderült, sem börtönbe nem kell vonulnia, sem fizetnie nem kell.


Igazi mázlista ez a Ronaldo. Azon kívül, hogy világrekordot jelentő összegért igazol majd a Realhoz - ahol busásan megfizetik szolgálatait -, még egy januári autóbelesetet is megúszott.

Minden tekintetben. Talán emlékeznek rá, január 8-án Cristiano barátunk éppen klubja carringtoni edzőközpontjába igyekezett tűzpiros Ferrarijával, amikor a manchesteri repülőtér közelében lévő alagútban autójával falnak csapódott. Anno a reptér 20 ezer fontos kártérítési igénnyel lépett fel a középpályásal szemben mondván, a kocsi több helyen megrongálta az építményt.

Nos, a vizsgálatok lezárultak, s kiderült, az égvilágon semmi ördöngőset nem követett el a szerencsés flótás focista. Kocsiját ugyan rommá törte, de egyrészt más járműveket nem veszélyezetett, senkit nem ütött el, másrészt pedig a szemtanúk által leírtak nem voltak elegendőek egy esetleges vádemeléshez.

„A Ferrari 599 GTB-t vezető személy ellen semmiféle további eljárást nem kezdeményezünk. Ronaldót kihallgattuk, ő azt mondta, egyszerűen csak elveszítette uralmát autója felett. Meg is szondáztattuk a játékost, aki negatív mintát szolgáltatott” - nyomatékosított a manchesteri rendőrség szóvivője a BBC-nek. 

A Ferrarit Bentleyével követő csapattárs, Edwin van der Sar is Ronaldo mellett tanúskodott, aki így priusz nélkül úszta meg az incidenst. 

guardian.co.uk
Volt gond az autóval... Fotó: guardian.co.uk

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu