KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BALESET"
Jachtján érte baleset a Pool tulaját 2011. október 1. 11:07 Kiengdték a kórházból John Henryt Bostonban, miután a Liverpool tulajdonosa pénteken este ismeretlen körülmények között kisebb balesetet szenvedett jachtján.
 
Hárman meghaltak, a Napoli-védő túlélte 2011. június 10. 15:12 Csodával határos módon mindössze kisebb sérülésekkel megúszott egy három ember halálát okozó frontális ütközést Hugo Campagnaro, a Napoli focistája hazájában.
 
Szabics Imre karambolozott Budapesten 2011. június 8. 15:19 Kisebb közúti baleset részese volt Szabics Imre, a magyar labdarúgó-válogatott színeiben kedden San Marino ellen betalált Sturm Graz támadója Budapesten.
 
Ferrariját törte Saha, ott, ahol Ronaldo 2011. február 28. 13:21 Egy karcolás nélkül megúszta vasárnapi balesetét Louis Saha, aki Wilmslowban csapta korlátnak Ferrariját, nem messze Cristiano Ronaldo emlékezetes 2009-es ütközésétől.
 
Brutálisan összetörte Audiját - videó! 2010. november 1. 13:20 A Német Túraautó-bajnokság (DTM) biztonsági előírásait éltették a résztvevők vasárnap azok után, hogy az Adria pályán rendezett szezonbeli 10. futamon brutális balesetet úszott meg sértetlenül Alexandre Premat. A francia pilóta Audijával váratlanul a célegyenesben nagy sebességgel csapódott a falnak, miután a járművet hátulról meglökte Marco Engel. Nézd meg a súlyosnak tűnő bukást videón!
 
Horror: nézők közé szállt a versenyautó! 2010. július 19. 11:11 VIDEÓ! Félelmetes baleset borzolta a kedélyeket hétvégén a Seat Leon European Cup névre hallgató túraautó-sorozat angliai, Brands Hatch-en rendezett állomásán. A portugál Francisco Carvalho a trükkös, dombos pályán egyik ellenfelével összeakadt, majd autója irányíthatatlanná vált és több bukfencet követően a szalagkorlát mögé repült. A jármű centikkel szállt el a helyszínről időközben futásnak indult pályamunkások és nézők mellett, akik a pilótával együtt csodával határos módon sérülések nélkül úszták meg a balesetet!
 
Halálos baleset – erős idegzetűeknek! 2010. július 12. 21:22 VIDEÓ. Tragikus baleset történt a hétvégén az amerikai dragster-bajnokság (NHRA) seattle-i állomásán. Mark Niver a célba érkezést követően kiengedte ugyan a fékezésre szolgáló ernyőket, amelyek azonban leszakadtak a járgányról, így a pilóta hatalmas sebességgel csapódott a pálya végén található hálóba. A 60 esztendős, harminc éve versenyző Niver életét sajnos nem tudták megmenteni. Idén már a harmadik halálos baleset ez az NHRA-ben.
 
Edzésen gázolták el a fiatal élsportolót 2010. július 1. 11:01 A tegnapi napon edzés közben egy figyelmetlen autós hibájából Szalontay Bence (a Merida Maraton Team CST U17 korú versenyzője, aki idén eddig minden versenyén nyert) balesetet szenvedett Biatorbágyon.
 
Sokk: égő autóroncsban ragadt a pilóta 2010. május 28. 09:49 Videó, csak erős idegzetűeknek! Borzalmas balesetet szenvedett FIA Lamborghini Super Trofeo Cup elnevezésű versenysorozat csehországi állomásán Giorgio Bartocci. A 22-es rajtszámú Gallardót vezető pilóta a célegyenesből kiérkezve csúszott meg és vágódott a betonfalnak autójával, amely azonnal lángra kapott. A versenyzőt a tűz miatt közel fél percig nem tudták kimenteni a járműből, végül sikeresen kihúzták és csodával határos módon égési sérülésekkel megúszta a kalandot, jelenleg intenzív osztályon kezelik, de állapota stabil.
 
Újabb halálos kerékpáros edzésbaleset 2010. április 23. 09:11 Hazájában, a Dominikai Köztársaság területén bringázott Leonardo Grullon társaival, amikor csütörtöki edzésen közéjük hajtott egy volán mellett elszunyókáló teherautósofőr, letarolva az egész sort.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu