Ferguson halálra rémült a karambol miatt

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 6. 17:17
Súlyos, de szerencsére nem életveszélyes az állapota Sir Alex Ferguson autóbalesetet szenvedett két unokájának. A Manchester United menedzsere a keddi, Bajnokok Ligája elődöntő visszavágója előtt nem sokkal kapta a rossz hírt, ami szinte sokkolta a szakembert és ami miatt kis híján csapatát is hátrahagyta. A mester fiának exneje éppen iskolába vitte volna fiát és lányát, amikor karamboloztak.


Nem lehetett könnyű estéje Sir Alex Fergusonnak. Egyfelől, mert a Manchester United létfontosságú BL-elődöntő visszavágót játszott az Arsenal ellen, másfelől pedig mert unokái szörnyű balesetet szenvedtek.

 

Éppen iskolába igyekezett a két gyerek és Darren Ferguson egykori felesége, amikor az egyik kanyarban Vauxhalljuk egy Fiestával találkozott. A baleset után mentősök és tűzoltók próbálták kimenekíteni a szerencsétlenül jártakat a roncsok közül.

 

A hír hallatán Alex Ferguson fia a meccs helyett azonnal észak felé vette az irányt, a nagyapa azonban kötelezettségei miatt nem tarthatott gyermekével.

 

A tízéves Charlie Ferguson súlyos, de nem életveszélyes, a hat esztendős Grace „csupán” könnyebb sérüléseket szenvedett. Édesanyjuk, Nadine ugyanakkor sokkos állapotba került és össze-vissza kiabált.

 

A kisfiút már megműtötték, a másik autót vezető 17 éves srácot pedig szintén kórházban kezelik. A rendőrség vizsgálatot indított.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu