Ferguson Carricket adná Modricért

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 24. 13:21
A brit Metro értesülései szerint Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere kész lenne átadni Michael Carrick játékjogát a Tottenham Hotspurnek Luka Modricért cserébe.


A hírek szerint a skót szakember tízmillió fontot, valamint ezen felül még Michael Carricket adná cserébe a horvát válogatott irányítójáért.

A Vörös Ördögök még mindig a Real Madridhoz távozó Cristiano Ronaldo utódját keresik. Ugyan hétvégén a Wigant kiütötték a saját otthonában, de előtte kikaptak az újonc Burnley-től és megszenvedtek a Birmingham ellen is. Sokak szerint elkélne a további erősítés a csapatra.

A Tottenham együttese kiválóan kezdte az igényt, hiszen három fordulóban szerzett kilenc pontjával vezeti a Premier League tabelláját, ezért nem valószínű, hogy elengednék egyik legjobb játékosukat.

Ezt erősíti a Tottenham menedzserének, Harry Redknappnek azon nyilatkozata, miszerint az ő edzősége alatt biztosan nem folytatódik a londoni klub játékosainak Manchesterbe vándorlási tendenciája. Tavaly Dimitar Berbatov, az azt megelőző előző nyáron éppen Carrick járta be ezt az utat.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu