Emre mégis játszhat az MTK ellen

Szerző: shLétrehozva: 2008. július 29. 16:15
Játékra jelentkezett a Fenerbahcénál a júniusi labdarúgó Európa-bajnokságon súlyosnak tűnő térdszalag-sérülést szenvedett Emre Belözoglu. Az orvosok akkor még úgy gondolták, a Newcastle-tól idén nyáron megszerzett kiváló futballista biztosan kihagyja az MTK elleni Bajnokok Ligája párharcot.


Nem túl jó hír az MTK-szurkolóknak, de Emre Belözoglu felgyógyult térdsérüléséből, Luis Aragonés vezetőedző pedig minden bizonnyal a kezdőcsapatába nevezi a török középpályást.

A 27 esztendős futballista négyéves szerződést kötött a Fenerbahcéval, új klubja 3,5 millió euróért szerezte meg nemrégiben az angol Newcastle csapatától. A játékos most bizonyítani akar, ami, ismervén kvalitásait, tovább nehezítheti Garami József MTK-jának helyzetét.

„Sérülésemből fakadóan három hétre kidőltem a sorból, ám úgy érzem, mostanra tökéletes erőnléti állapotba kerültem – magyarázta Emre. – Szerencsére, nem volt olyan súlyos a problémám, és az orvosok sem gördítettek akadályt pályára lépésem elé. Így nemhogy a visszavágón, hanem már a hazai találkozón is ott lehetek az MTK ellen. Ha játszhatok, mindent beleadok majd.”

További kellemetlen hír, hogy a törökök támadóalakzatában két, előző szezonbeli gólkirály, a 17-szer eredményes Semih Sentürk és a másik friss igazolás, a Mallorcánál 27 találatig jutott Dani Güiza foglalhat helyet.

A FENERBAHCE VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATA:
Volkan Demirel – Gökhan Gönül, Edu Dracena, Lugano, Roberto Carlos – Ugur Boral, Emre Belözoglu, Alex, Kazim Kazim – Güiza, Semih Sentürk.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu