KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EMRE BELÖZOGLU"
Feltörekvő Valencia, feltörekvő Atlético 2012. május 29. 17:33 A Valencia és az Atlético "bekezdett" az átigazolási piacon. Andrés Guardado nagy hasznára lehet a Turia-partiaknak a BL-csatározások folyamán, míg Emre és Cristian Rodríguez olyan nevek, akiknek leigazolásánál nem kell jobb bizonyíték arra, hogy a dobogót akarja a következő szezonban a spanyol főváros második számú futballcsapata. Egy centet sem kellett fizetni egyik játékos vételáráért sem.
 
Emre mégis játszhat az MTK ellen 2008. július 29. 16:15 Játékra jelentkezett a Fenerbahcénál a júniusi labdarúgó Európa-bajnokságon súlyosnak tűnő térdszalag-sérülést szenvedett Emre Belözoglu. Az orvosok akkor még úgy gondolták, a Newcastle-tól idén nyáron megszerzett kiváló futballista biztosan kihagyja az MTK elleni Bajnokok Ligája párharcot.
 
Labdarúgás: Emre a Fenerbahcéhoz igazolt 2008. július 23. 13:59 Az MTK Bajnokok Ligája-selejtezős ellenfeléhez, a Fenerbahcéhoz szerződött Emre Belözoglu, a Newcastle United török válogatott labdarúgója.
 
Euro 2008: a török Emre Belözoglu nem épült fel, ő sem játszhat 2008. június 24. 21:16 A Németország elleni, szerdai elődöntőben sem léphet pályára a török labdarúgó-válogatottban Emre Belözoglu, aki a gárda első Európa-bajnoki csoportmeccsén szenvedett vádlisérülést.
 
Euro 2008: Emre Belözoglu kihagyja a svájciak elleni meccset 2008. június 10. 20:21 Combsérülés miatt kihagyja a svájci labdarúgó-válogatott elleni csoportmérkőzést Emre Belözoglu, a török csapat középpályása.
 
Törökország: sajtóértesülések szerint Emre a Fenerhez távozik 2008. május 31. 12:04 Egybehangzó török sajtóértesülések szerint Emre Belezoglu, a Newcastle török válogatott labdarúgója hazatér, és a Fenerbahce együttesénél folytatja.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu