KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MTK_BUDAPEST"
A DVTK megtréfálta az MTK-t 2014. november 22. 17:21 A Diósgyőr az elefántcsontparti Georges Griffiths duplájával nyert az MTK vendégeként 2-0-ra a labdarúgó NB I 15. fordulójának szombati első mérkőzésén. Szivics Tomiszláv együttese ezzel 17 éves nyeretlenséget szakított meg: a diósgyőriek legutóbb 1997. szeptember 3-án hozták el a három pontot a kék-fehérektől.
 
Ötöt rúgtak a "verhetetlen" Lokinak 2014. április 12. 22:27 A listavezető Debrecen 5-2-es vereséget szenvedett a kiesés elkerüléséért harcoló MTK otthonában a labdarúgó NB I 24. fordulójának szombati játéknapján. Ezzel megszakadt a hajdúságiak 15 mérkőzésből álló bajnoki veretlenségi sorozata. Ezt megelőzően legutóbb a nyolcadik fordulóban, szeptember 22-én, Győrben kapott ki Kondás Elemér együttese.
 
Újpest, MTK: tovább, tovább! 2014. március 26. 20:45 A nehéz napokat megélő Újpest hazai környezetben rendkívül magabiztosan, 4-0-ra nyert a Pécs ellen a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének szerdai visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott a legjobb négy közé.
 
Ötöt kapott a BL-győztestől az MTK 2013. október 10. 18:12 Az MTK Budapest labdarúgócsapata ötgólos vereséget szenvedett csütörtökön a német 1. FFC Turbine Potsdam együttesétől a női Bajnokok Ligájában, a 16 közé jutásért zajló párharc első, hazai felvonásán.
 
Őrült meccs Siófokon, MTK: Csiki-dupla 2012. december 1. 18:38 A sereghajtó Siófok eseménydús mérkőzésen, három tizenegyest értékesítve 4-3-ra nyert a tabellán egy hellyel előtte álló vendég Eger ellen a labdarúgó NB I 17., idei utolsó fordulójának szombati játéknapján. A hazaiaknak ez volt az idénybeli második győzelmük, s ezzel már csak két pont a hátrányuk az Egerrel szemben. A Győr előnye hat pontra csökkent az MTK-val szemben, miután a budapestiek a nagy tehetség Csiki Norbert duplájának is köszönhetően elintézték a Kecskemétet.
 
Félpályás gól, MTK-Fradi 4-2 2012. november 3. 15:42 Két, a túlórában szerzett góllal győzött az MTK a labdarúgó NB I szombati örökrangadóján, a Ferencváros ellen, a 13. fordulóban. A védő Hidvégi Sándor csatárokat megszégyenítő mozdulattal talált be a 91. percben, aztán Könyves Norbert amolyan jégkorongos gólt szerzett, félpályáról célzott az üres kapuba. A zöld-fehérek nagy lehetőséget szalasztottak el arra, hogy felérjenek a dobogó közelébe, az MTK viszont pontszámban beérte a második Debrecent.
 
MTK: 15 pont előny, és feljutás! 2012. május 9. 20:19 Az MTK Budapest háromgólos győzelmet aratott Budaörsön a labdarúgó NB II 16. fordulójából elhalasztott és szerdán bepótolt mérkőzésén, sikerével pedig négy körrel a bajnokság vége előtt behozhatatlan, 15 pontos előnyre tett szert a Nyugati csoportban, így tavalyi kiesését követően egyből visszajutott az élvonalba.
 
Az MTK kiejtette a Vidit és döntős! 2012. április 10. 20:31 Nagy meglepetésre a másodosztályú MTK jutott be elsőként a labdarúgó Magyar Kupa fináléjába, miután az elődöntő keddi visszavágóján 2-0-ra győzött az élvonalban bajnoki címvédő Videoton otthonában, így összesítésben egy góllal jobbnak bizonyult riválisánál.
 
A Zaragoza tartozik Pintér Ádám árával 2011. november 2. 14:33 A spanyol élvonalban szereplő Real Zaragoza máig tartozik az MTK labdarúgóklubnak a válogatott Pintér Ádám átigazolási díjával és annak kamataival, összesen 330 millió forinttal - jelentette ki Domonyai László klubvezető szerdán, a Digi Sport televízió Reggeli Start című műsorában.
 
MTK-csatárt igazolt a Kecskemét 2011. augusztus 25. 18:48 A Kecskemét tulajdonosa megegyezett Urbán Gáborral, aki a kézfogással három évre kötelezte el magát új csapatához - közölte a KTE hivatalos honlapja.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu