Első győzelmét szerezte a Dunaújváros

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 30. 19:40
Frölich és Nagy István góljával 2-0-ra győzött a Dunaújváros a Baja ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szombaton. Mindkét oldalon számtalan lehetőség adódott a gólszerzésre, végül azonban a hazaiak szezonbeli első három pontjukat gyűjtötték be.


LABDARÚGÁS, NB II, NYUGATI CSOPORT, 4. FORDULÓ:
DUNAÚJVÁROS - BAJA 2-0 (1-0)
Dunaújváros, vezette: Szőts (Ring, Szalai Z.).
DUNAÚJVÁROS: Bartus – Szabó G., Damion, Pénzes, Facskó J. – Facskó B., Rátkai (McMorri 80.), Szauter, Heffler – Drozdik (Nagy I, 65.), Fröhlich (Csorba, 89.). Vezetőedző: Andriska Gábor.
BAJA: Viniczai – Sztojanovics, Mitasz, Zsók, Rozsi (Papp P., a szünetben) - Hernády, Trucz, Lógó (Feigl, 65.), Jenei (Kohány, 74.) - Da Silva, Nagy E. Vezetőedző: Gorettich Gábor.
Gólszerzők: Frölich (32.), Nagy I (71.).
Sárga lap: Facskó J. T. (23.), Facskó B. (52.) ill. Da Silva (52.), Kohány (84.)

 

Óriási bajai helyzettel kezdődött a mérkőzés, a lesgyanús helyzetből induló Nagy Előd már csak a kapussal állt szemben, de hibázott.

 

Nem sokkal később azonban mégis a hazaiak örülhettek. Fröhlich vette el az egyik védőtől a labdát, majd a vetődő Viniczai mellett a bal alsó sarokba gurított. Ezzel megszerezte a vezetést a Dunaújváros.

 

A hat egykori Dunaferr-nevelésű játékossal felálló bajaiak a második félidőben is egyenrangú ellenfelei voltak a Dunaújvárosnak, mindkét oldalon adódtak helyzetek, a kapusok azonban jól láttál el feladatukat.

 

A hazaiak a 71. percben tudták növelni előnyüket. Egy szép jobboldali támadás után az alig néhány perce beálló Nagy istván tizenkét méterről ballal, a bal alsó sarokba lőtt, ezzel megszerezte idei első győzelmét a Dunújváros.

 

EDZŐSZEMMEL:
Andriska Gábor: – Taktikus, fegyelmezett játékunk meghozta a várvavárt győzelmet. Remélem elindulunk a tabellán felfelé.
Gorettich Gábor: – Gratulálok a Dunaújvárosnak, csak 2-0 után kezdtünk játszani.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu