„Elment Dzeko, és?”

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 10. 14:57
Nincsenek álmatlan éjszakái Steve McClarennek amiatt, hogy a Wolfsburg elveszítette legnagyobb csillagát, a minap a Manchester Cityhez szerződött Edin Dzekót. Az angol vezetőedző magabiztos, szerinte ugyanis csapata a csatárcsillag nélkül is versenyképes maradt.


"Az az érzésem, Edin Dzeko távozásával valamiféle mozgolódás indult meg a csapaton belül - kezdte az egykori angol szövetségi kapitány. - Persze ezen nem lehet csodálkozni, hiszen ha elveszíted a kapitányt, azt a sztárt, aki három és fél éve tevékeny részese volt a sikereknek, akkor az egész garnitúra személyisége megváltozik."

"Kíváncsi vagyok, mire mennek a fiúk ezzel a helyzettel, de azt hiszem, nem lesz gond. Az idény első felét eléggé elszúrtuk, most viszont nem kesereghetünk, hanem össze kell fognunk." 

A brit szakember hozzátette, játékosai már nem bújhatnak Dzeko háta mögé, sőt, egyáltalán nem téma a bosnyák elvesztése. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hivatalos: Edin Dzeko aláírt a Cityhez!
Mikor már felröppent a hír, a munkavállalási engedély miatt kútba eshet az üzlet, megérkezett a hivatalos bejelentés: a Manchester City 2015-is szóló szerződést kötött a Wolfsburgtól érkező Edin Dzekóval....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu